Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik a legfájdalmasabb és...

Melyik a legfájdalmasabb és legelviselhetőbb piercing?

Figyelt kérdés

Orr és köldökpiercinget akarok, állítólag az nem fáj annyira. Na és mi van az indrustiallal, septummal, labrettel, snakebites-szal, medusával, szemöldökpc-vel, microdelmarral?

Melyik fáj a legjobban, továbbá melyiket lehet alig érezni?

2009. júl. 30. 14:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nekem szemöldök pc-m van.. már lassan 3 éve:) a szúrás egyátalán nemfájt.. utána picit bedagadt.. de azsemfájt:)
2009. aug. 29. 20:05
 12/17 anonim ***** válasza:
Nekem 3 piercingem van/volt! A szúrásnál egyiksem fájt, mert mindegyiket helyi érzéstelenítették. Utána melyik fáj igazán az egy jó kérdés, mind után van egy kis minimális fájdalom mikor bedagad(ami természetes). Nyelvemben volt évekig, de kiszedtem mert semmi hasznát nem láttam:) A köldökömben van, ajak piercingem volt még, azt ki kellett vennem melóhely miatt(de kiszuratom ujra) Egyik sem fájt igazán, de amit a fülembe rakattam porcba...na az még vagy 2 hónapig utána is úgy fájt, ha csak ráfeküdtem is... 22/L
2009. aug. 30. 15:39
 13/17 anonim ***** válasza:
Olvasom itt, hogy ha félreszúrják a nyelvpiercinget, akkor nem érzel ízeket. Ez hülyeség. Ez egy neten keringő pletyka. Kb 4000 ízletőbimbód van, ha átszúr párat akkor még mindig marad pár ezer...szóval ilyen miatt ne parázz. Amúgy valóban a nyelvpc az egyik legproblémásabb pc, de ilyen veszélyei azért nincsenek Mellesleg nekem a szemöldök jobban fájt.
2009. okt. 23. 19:44
 14/17 anonim ***** válasza:
nekem snakebitem van... érzéstelenítő nélkül lett szurva,amugy fájt picit..főleg utána :)
2009. dec. 25. 02:49
 15/17 anonim ***** válasza:
septum nagyon fájdalmas :S
2010. febr. 21. 14:54
 16/17 anonim válasza:
Eléggé egyén függő h mi mennyire fáj...nekem a szemöldök pc-m fájt és már ki is vettem mert nem bírtam de a fülemet 4x szúrták és azok nem fájtak, az orromban is van azt nem is éreztem mikor szúrták nagyon jól megcsinálta a csaj...nővéremnek viszont nagyon elrontották neki kínszenvedés ha ki akarja cserélni le kell vágnia a végéről a gömböt ha be akarja rakni v ki akarja venni nagyon sokat szenved vele... szerintem mindenképp beszéld meg a szüleiddel tesómnak még nagyon sokat kellett veszekedni érte anyummal nálam viszont már megengedték első szóra...most snakebite kell egyenlőre hallani sem akarnak róla de úgyis meggyőzhetőek egy idő után...
2010. júl. 7. 22:39
 17/17 locamotiv válasza:
nekem ma szurták a septum-t 3szor kellet mer hülye alaku az orrom és nem állt benne jól a patkó ... az első annyira nem fájt az elviselhető volt ... a másik kettő az valami életveszély volt nagyon fájt
2014. júl. 18. 23:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!