Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » MIlyen illata van a Valentino/...

MIlyen illata van a Valentino/Rock'n'Rose parfümnek?

Figyelt kérdés
Szeretnék venni egy ilyen parfümöt de milyen az illata??Jó,Rosssz??
2009. júl. 30. 13:45
 1/4 anonim ***** válasza:

A leírás szerint virágos, az illatösszetevők: feketeribizli, bergamott, rózsa, szantál.

A barátnőm szerint kifejezetten büdös. :) Emlékeim szerint nekem túl édes volt, inkább estére, éjszakára való illat, tehát csak akkor vegyél ilyet, ha van egy frissebb, nappalra való illatod. Azt hiszem, a fő bajom az volt vele, hogy nem elég "karakteres" az illata.

(van valahol egy illatmintám, de nem találom. Ha sikerül előkaparni, leírom a friss benyomásaim is. :))

2009. júl. 30. 14:06
 2/4 anonim ***** válasza:
Hogy egy parfüm illata jó vagy rossz, az szubjektív. A húgom kevedc illata a Chanel Mademoiselle, én viszont rosszul vagyok, akárhányszor csak megérzem. Szerintem orosz kölni bűze van. :D
2009. júl. 30. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:

hát figyelj, nekem nagyon nem jött be ...rettentő büdös

de sztem először szagold meg :)

2009. júl. 30. 17:44
 4/4 A kérdező kommentje:
OKsii köszi a gyors válaszokat:)
2009. júl. 30. 19:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!