Lányok szeretnétek ha a párotok segítene kifesteni a körmötöket esetleg elvégezne egy műkörmös tanfolyamot, hogy titeket kényeztethessen vele később? Ja és a srácnak amúgy lenne rendes munkája és csak a barátnőjének akarna kedveskedni vele.
" Ha ki akarná festeni a körmöm, a frász kerülgetne hogy "meleg lett!". "
Ohh, És ha én beiratkoznék egy modellrepülő klubba, vagy elmegyek airsoftozni akkor tejóég leszbikus lettem?
Már egy párszor kifestette a barátom a körmömet, poénból, de van benne kedveskedés is, pl. mikor fájt a vállam és nem tudtam a lábamon magamtól. Hogy mennyire ügyesen arról ne beszéljünk. Najó amúgy fejlődik, de még mindig jobb vagyok. Mindenesetre nagyon édes :) még sose villant át az agyamon h "meleg"...
De azért egy műkörmös tanfolyam, hát az már túlzás. Inkább fizesse ki a műkörmöst :D
Ha alapból ez a munkája, semmi bajom vele, örülök h megcsinálja nekem is, de más esetben kedveskedjen akármi mással.
Ez különben is olyan dolog, mint a fodrász meg a kozmetikus, ahova a nők elmennek, egy kis kikapcsolódás gyanánt, a többi nő hülyeségét hallgatni...
Én a műkörmös tanfolyamról beszélek. Az már nagyon meleg gyanús. De hát ha nektek nem gáz, akkor nem gáz. Nekem gáz lenne, ez az én véleményem. Nincs ezzel baj hogy nem értünk egyet. Ennek az oldalnak nem is az a lényege, hogy mi itt egyetértsünk, hanem mindenki leírja véleményét. Nekem ez a véleményem.
Nem kezdenék olyan férfival párkapcsolatot aki műkörmözik egy szalonban nők társaságában. Ez nekem nem férfias jellemre vall. És szerintem ezek a körmös/fodrász férfiak nagy többsége igenis meleg.
De nem vitázom, ha nektek ez férfias foglalkozás és abszolút elfogadható hogy a párotok ezt csinálja... akkor hajrá! :)
Azt is látom persze Kérdező hogy nem akar a szóban forgó fiú üzletet nyitni, csak neked akarna "kedveskedni" otthon, de mondom én ezt is túlzásnak találom.
Fesse ki a körmöm ha úgy van, mert eltört a jobb kezem, olyan technikával és ügyességgel ami megadatott neki, de tanfolyamot végezni ezért... ? Én nekem ez sok lenne.
Muporka!
Az én barátom fodrász és garantáltan nem meleg.Eddig egy meleg kollégája sem volt,pedig jó pár éve dolgozik.A fodrászsuliban se volt egy meleg srác se.Persze biztos van kivétel,de azért nem állítanám,hogy a fodrászok nagy többsége meleg...ez egy elég durva sztereotípia.
Rendben. Engem nem kell győzködni. :)
De ha nem haragszotok, nem változtatom meg a véleményem, mert azok a fodrász férfiak akikkel én találkoztam egy kivételivel mind melegek voltak.
De ez nem lényeg. Mindenki gondoljon azt amit akar.
Nem értem miért nem lehet nekem saját véleményem...
Én, és ismételten jelzem, hogy ÉN nem járnék műkörmös/fodrász/kozmetikus/stylist férfival. ÉN. De ti járjatok nyugodtan, menjetek hozzájuk feleségül nyugodtan, nem melegek, jó, értem én. Elhiszem. De attól függetlenül ÉN nem jönnék össze ilyen foglalkozású férfival. És ez nem valami sztereotípia duma, hanem nekem nem tetszik/nem imponál ha egy férfi ezen foglalkozásokat űzi.
/Biztos nem MINDEGYIK meleg, de azért elég sokan azok, és nekem ez a véleményem akkor is, ha nektek történetesen hetero a fodrász férjetek./
A világ leghíresebb fodrászai férfiak, régebben csak férfiak lehettek fodrászok. Sztem elenyésző köztük a meleg.
A legnagyobb divattervezők, stylistok is férfiak. Igaz, köztük van egy pár meleg, de a legtöbben igazi nőfalók - amit jogosan meg is tehetnek, hiszen aki női ruhákat tervez, biztos ért a nőkhöz vmennyire.
Rengeteg sminkes férfi is van, pl. TV-knél, színház stb, régebben ez is egy mesterség volt amit kb férfiak űztek csak...
Egy barátnőm aki műkörmös külföldön egy férfitól tanulta meg a szakmát, akik körülrajongtak a nők. Külföldön nincs ennyire röghöz kötve a férfi-női szakma, sőt néhol jellemzően a nőkkel foglalkozó szakmákat férfiak űzik.
Kozmetikus pasival is találkoztam, bár tény, hogy ebben az esetben az intim szőrtelenítés para lenne.
Hát én személy szerint nem igazán örülnék annak,ha a barátom a körmömet akarná festegetni.Nem mondom,hogy azt hinném,hogy most akkor hirtelen meleg lett,de kicsit nőiesnek találnám.Nekem egyébként még sosem festette ki a körmöm,nem is kértem rá,mert magamnak is szépen meg tudom csinálni,de ha nem tudnám sem hiszem,hogy őt kérném meg,inkább valami barátnőt,mert szerintem bal kézzel is szebbet csinálok,mint ő jobbal :D (Nem lenézés,csak mivel nincs gyakorlata,nem tudom mit alkotna... :D )
A hajamat már volt,hogy befestette,mert a barátnőm,aki amúgy festeni szokta elutazott...De ez azért valahogy más,mint a műkörmözés.:D
Amúgy meg ez hülyeség,hogy a fodrász pasik homok,nagypapám is anno fodrász volt,de nem tűnt melegnek xD
Egyébként még az sem feltétlen igaz,hogy egy körmös pasi homokos,csak a mai társadalom számára ez fura,de lehet,hogy mondjuk 20 év múlva ez teljesen elfogadott lesz,a férfiak ugyanis fokozatosan elnőiesednek (a nők pedig elférfiasodnak).Amúgy meg pl. volt idő,amikor az is megdöbbentő volt,ha egy nő orvos volt,ma meg már tök természetes...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!