Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Lányok szeretnétek ha a...

Lányok szeretnétek ha a párotok segítene kifesteni a körmötöket esetleg elvégezne egy műkörmös tanfolyamot, hogy titeket kényeztethessen vele később? Ja és a srácnak amúgy lenne rendes munkája és csak a barátnőjének akarna kedveskedni vele.

Figyelt kérdés

2012. szept. 3. 09:00
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem,köszi.Ki tudom festeni a körmeimet egyedül is.
2012. szept. 3. 09:02
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
nem :)
2012. szept. 3. 09:09
 3/22 anonim ***** válasza:
Én igen!!!! De az még jobb volna, ha fodrász tanfolyamot végezne! De a körmös se rossz, annak is örülnék. Plusz egy kozmetikusi tanfolyam és totális lenne a boldogságom!!!!
2012. szept. 3. 09:14
 4/22 anonim ***** válasza:
100%

Nem .

Ha hülyéskedésről lenne szó,akkor még oké,de komolyan nem !

2012. szept. 3. 09:19
 5/22 anonim ***** válasza:
Nekem az exem volt, hogy segített francia manikűrt csinálni. (Más kérdés, hogy marha béna volt és nem sikerült neki). A mostani párom meg már fonta be a hajam, meg be is csavarta már. És amúgy meg körömmániás, úgy hogy ha nem jól áll a lábkörmöm, akkor fogja és megigazítja mert idegesíti :D Azt mondjuk nem én kérem...de nem is zavar. Szerintem ezek aranyos dolgok és miért ne segítene, ha már én egyszer béna vagyok és nem tudom magamnak megcsinálni?
2012. szept. 3. 09:33
 6/22 anonim ***** válasza:
100%
Inkább ne, köszi. Az még aranyos, ha csak úgy próbálkozik vele (pl az élettársam volt, hogy kifestette a lábkörmömet, amikor megkértem rá, nem is egyszer, mert abban valahogy béna vagyok) De azért nehogy már tanfolyamot végezzen, és műkörmözzön. Maradjon a kapcsolatunk így: ő a férfi, én a nő
2012. szept. 3. 09:35
 7/22 anonim ***** válasza:
45%

Jézusom! Nem! :)

Az én pasim hallani sem akar ilyen nőcis dolgokról, nem hogy még ő csinálná ezt! Ha ki akarná festeni a körmöm, a frász kerülgetne hogy "meleg lett!".

Ha valakit megkérnek hogy segítsen, (meg poénból) az oké. De hogy önként és dalolva festegesse a barátnője körmét és még egy TANFOLYAMOT is elvégezzen ezért!!!??? Hát szerintem nagyon gázos, gyanús a dolog...

Én elkezdenék gyanakodni hogy nem meleg e az illető...

2012. szept. 3. 10:36
 8/22 anonim ***** válasza:
Nem.
2012. szept. 3. 11:22
 9/22 anonim ***** válasza:
67%
Jaj ezek a sztereotípiák....micsoda hülyeség. Te visszaolvastad, amit írtál? Komolyan azt gondolod, hogy egy férfi attól lesz meleg, hogy műkörmözik?? Ok, nem egy általános szakma egy férfinak, de nem ettől lesz valaki meleg. A homoszexualitás hajlam, genetikai háttere van, környezeti hatások, családi és társadalmi tényezők alakítják ki. Nem attól lesz meleg, hogy körmöket festeget. Anyám...Akkor dugd el a körömlakkodat, nehogy a pasid közelébe kerüljön és bebuzuljon tőle...-.- Különben is, ha még érdekli is, akkor miért ne csinálja? És még a barátnőjének is kedveskedik. Szerintem aranyos.
2012. szept. 3. 12:46
 10/22 anonim ***** válasza:

Alapból nem, eszembe se jutna. Nekem ez nagyon női dolog.

Annyit szeretnék ilyen szinten a páromtól, hogy amit csúnyán festettem ki, de nem tudom szépen vagy összekenném magam, azt segítsen leszedni vagy újrafesteni. Pl balkézzel nagyon csúnyán festek, sok félremegy, és akkor jó ha egy fülpálcikával segít eltakarítani a "roncsot". De ennyi és ne tovább. Nem kell egy ennyire nőies pasi.

21/L

2012. szept. 3. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!