Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúk, ti miért hordtok fülbeva...

Fiúk, ti miért hordtok fülbevalót?

Figyelt kérdés

Megismerkedtem ma egy sráccal, elöszőr észre se vettem, hogy ő is hord (bal fülében)..furi, mert nem annyira az ő stílusa..bár ez meg a másik kérdés, milyen stílusú embereknek van..

lehet ebből valamire következtetni? divatmajom/bármi más?:)

2012. aug. 29. 23:48
1 2
 11/15 Inkobnito válasza:
Namost az más kérdés h milyen van a füledben mert lehet ilyen díszhomár baszottnagy köves meg lehet ilyen metálos is. De valaki piercinget rak a fülébe.
2012. szept. 4. 17:32
 12/15 A kérdező kommentje:

[link]

pont ilyenje van:)

2012. szept. 4. 21:27
 13/15 dresszesfiú válasza:
Egész egyszerűen azért mert tetszik. A hétköznapokban 16 mm es arany karika van mindkét fülemben, de otthon 38 mm es arany karika fülbevaló hordok mindkét fülemben 32F
2015. máj. 28. 03:48
 14/15 A kérdező kommentje:

köszi a választ :)

amúgy már el is felejtettem, hogy én ilyen kérdést tettem fel valamikor..milyen kis csíra voltam még akkor anno :D

amugy mostani pasimnak is van fülbevalója, nem is értem miért volt ez a kérdésem, mi nem tetszett a fülbevalós pasikon..hát változik az ember.. :D

2015. máj. 28. 15:15
 15/15 anonim válasza:
Nekem is van karika és imádom :D
2017. júl. 1. 20:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.