Miért nem jön ki kivülröl a vége?
Egy hónappal ezelött csináltattam snakebite piercinget, patkóval kezdtem. Sok gondom volt velük, föleg a ballal, mert ott átszurt a piercinges egy eret. Azután feldagadt, meg durván sárga genny jött ki belöle, 1-1,5hétig, aztgondoltam hogy az normális. Mikor kiderült hogy az nem normalis, akkor voltam gyógyszertárban, adott a doki tablettákat, szedtem is, gennyezés elmult, le is lappadt gyorsan, ám belülröl most pár napja a jobb oldalon valami csomó van, a bör alatt, fehér. Elfertözödhetett?
Tisztogatom rendszeresen octeniseptel.
Ma vettem egyenes szárú piercinget, beakartam tenni, de nem jött ki kivülröl a vége, amire rákell csavarni azt a kis golyót. Belülröl belement, de kivülröl nem jött ki a vége, akárhogy is mozgattam a piercinget bent. Már mind a kettöt 100x próbálgattam, ezért most fájnak is.
Szerintem a patkó miatt nem birom beletenni, mármint a lyuk is olyan patkó alaku "lett". Szerintetek miért nem müködik a dolog? :(
Már annyira az idegemre ment az egész dolog, hogy legszivesebben kivenném öket. Nem tudok szabadon vadul csókolózni a pasimmal sem, mert vigyázni kell nehogy meghuzza vagy ilyesmi. :( Pedig imádom öt vadul csókolni.
Ha ennyire problémázol vele, akkor vedd ki a gec...be
Amúgy a búb nekem is kinőtt, majd elmúlik.
A váltásról meg annyit, hogy először próbáld azt, hogy kívülről dugod be a szárat. Ha megvan, akkor utána belülről dugd kifelé. Nekem is volt sokáig patkó, de annyira nem veszi fel a formát, hogy egy egyenest ne tudj rajta átdugni.
Hát az is lett a vége, mármint kivettem öket :D Bánom, mert tetszettek meg már pár éve szerettem volna öket, de az fontosabb hogy ne sok gondom legyen velük, sajnos az volt, ugyhogy :D meg csókolózás az fontosabb nekem, meg hogy nem kell vigyázni, nehogy valahogy megrántsam. Meg a fogmosás elég hülye szitu volt mindig. Mostmár nem fog kiszáradni a szám, hogy a bör jön le róla, mármint hozzátudok férni :D Szóval elég sok plusz dolog lett belöle, hogy kivettem ;)
P.S. : Ugy is próbáltam, mármit kivülröl. Ugy bele is ment :D Nah nem lényeg mostmár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!