Elég gáz ahogyan kinéz az orrom. Milyen sminket használjak? (lent bővebb inf. )
Figyelt kérdés
Na,az egész arcom sima,és nem pattanásos,mitesszeres.De az orrom kivétel.Pattanás csak 1-2,de mitesszerel tele van(és elég zsíros is).Szeretném eltakarni,mikor megyünk ide-oda.Használok rá Clear&Clean termékeket.Arclemosót,tonikot,hidratálókrémet,és pattanás kezelő gélem is van.De csak annyit segített hogy talán 5%-al kevesebb a mitesszer.Hogy takarjam el alapozókkal?Mikor elsőnek használtam farsangkor alapozót,anyám azt monda elég hülyén áll.De esetlek vmi púder?Léccike segítsetek!2009. júl. 26. 12:28
1/3 anonim válasza:
sztem vegyél mitesszer tapaszt. vagy hazsnálj bőrradírt az orrodra.
aztán meg ha kitisztult elég a sima alapozó.
vagy ha nagyon brutális akkor hazsnálj korrektort az orrodra bár azzal vigyázni kell, mertha elrontod nagyon természetellense leszel.
én inkábba tapaszt javasolnám.
2/3 anonim válasza:
szerintem menj bőrgyógyászhoz, én is elmentem, nekem a homlokom volt ilyen és szépen rendbetette amit javasolt.
3/3 A kérdező kommentje:
Rendben,mondtam anyunak hogy hozzon tapaszt.Megpróbáltuk hogy elmentünk kozmetikushoz,és elég szépen kiszedte,de egy hét múlva megint olyan volt:)
2009. júl. 27. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!