. Szerintetek jó lesz ez a táska suliba? (gimi 9. osztály)
2012. aug. 26. 12:31
1/15 halibel válasza:
Nem. Ferde lesz a gerinced, meg fogsz szakadni ezzel.
3/15 anonim válasza:
9. osztályba millió könyvet kell vinni, ezzel olyan fájdalmad lesz minden nap hogy kidobod az első nap. Vagy szenvedsz tovább vele ami meg gerincferdülést okoz.
Hátizsákot vegyél, az való suliba.
4/15 anonim válasza:
hasonló van nekem is csak nem converse :))
szerintem jó feltéve,ha nincs sok könyved,nekem nem lesz mert nyelvis leszek :DD
5/15 anonim válasza:
"Alkalmas iskolatáskának és rövidebb utazásra is."
igen, olyan iskolában mint ami nekem volt, hogy saját kulcsos szekrényben hagyhattuk a könyveket és jóformán csak a füzeteket vittük haza, vagy 4-ben, amikor már nem kell annyi tankönyv csak a füzetek, vagy fősuliba/egyetemre, amikor meg pláne csak füzetek vannak..
6/15 anonim válasza:
Amennyiben sminkcuccokat és egyéb hasonlókat raksz csak bele, akkor jó. Suliba viszont könyveket és tanszereket kell hordani.
7/15 anonim válasza:
Jónak jó csinos meg minden, de ferde lesz tőle a gerinced, inkább egy hátizsákot ajánlanék :)
8/15 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!:)
2012. aug. 26. 14:17
9/15 anonim válasza:
nekünk sima szekrényünk van ami lakattal zárható és mindenki oda teszi be a könyveit
igen, jó lesz és még jól is néz ki
10/15 anonim válasza:
nyugi kb a fele osztályodnak ilyen lesz.. a könyv simán bele fog férni, főleg második félévben :) én akkor napi 5 könyvet vittem átlagosan.. :) 16l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!