Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Körülbelül mennyibe kerül...

Körülbelül mennyibe kerül egypár jó minőségű sminkes cucc?

Figyelt kérdés

Az alap dolgokra gondolok és nem muszáj teljesen profi elég a normál én csak hétköznapi sminkeket viselek. Tehát ezekre gondoltam: Alapozó, korrektor, szemhéjtus, szempillaspirál, szemceruza, egy világosabb és egy sötétebb árnyalatú szemhéjpor. Előre is köszi!

15/L

2012. aug. 23. 14:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Eléggé változó árban vannak, de hát az általam ismert (jobbak/tartósabbak).

alapozó (colortrend-eset használok) 879Ft

korrektor (synergen) 540FT

szemhéjtus (BYS vízálló) 790FT

szempillaspirál (color trend) 600Ft

szemceruza (2 végű van lila-fejkete nem tudom a márkáját ) 560Ft

szemhéjpor (vannak ezek a 2 "rekeszesek" alias 2 színű) 650Ft- nél kezdődnek (és 3 van több színű)1300Ft-től vannak jobbak

19/L

2012. aug. 23. 14:27
 2/3 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen!
2012. aug. 23. 14:36
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia! Én azért kicsit jobb minőségű termékeket ajánlanék mint az előttem válaszoló.

Alapozó: Bourjois Healthy Mix 4000Ft

[link]

(én ezt használom) de a Maybelline-nek is van 1-2 elég tartós, jól fedő alapozója kb 2-3000 Ft-ért.

[link]

Korrektor: Bourjois Healthy Mix korrektor 2000Ft,

[link]

de nagyon jó az avon stiftes korrektora, az kb 1000 Ft, vagy szétnézhetsz az essence pultnál ott is vannak elég jó korrektorok 1000 Ft alatt.

Szemhéjtus: Essence (kb. 900)-> erre is van most 300 Ft os akció vagy Catrice (kb. 1400). Ez mindkettő tégelyes.

Szempillaspirál: Nekem most a Lovely Curling a kedvencem (a sárga dobozos) ez is kb 600 Ft

[link]

Szemceruza: Manhattan, imádom az összes szemceruzáját, krémes, könnyen lehet vele dolgozni és vízvonalon is tartós. Kb.1000 Ft. Ha olcsóbbat szeretnél itt is nézz szét a catrice és essence pultoknál.

[link]

Szemhéjpúder: Essence quattro, négy szín, elég jól pigmentált és állítólag tartós is.

[link]

Remélem tudtam segíteni.:)

Egyébként ajánlom a krémmánia blogot, én mindig ott szoktam nézelődni mielőtt megveszek valamit.:)

22L

2012. aug. 23. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!