Körülbelül mennyibe kerül egypár jó minőségű sminkes cucc?
Az alap dolgokra gondolok és nem muszáj teljesen profi elég a normál én csak hétköznapi sminkeket viselek. Tehát ezekre gondoltam: Alapozó, korrektor, szemhéjtus, szempillaspirál, szemceruza, egy világosabb és egy sötétebb árnyalatú szemhéjpor. Előre is köszi!
15/L
Eléggé változó árban vannak, de hát az általam ismert (jobbak/tartósabbak).
alapozó (colortrend-eset használok) 879Ft
korrektor (synergen) 540FT
szemhéjtus (BYS vízálló) 790FT
szempillaspirál (color trend) 600Ft
szemceruza (2 végű van lila-fejkete nem tudom a márkáját ) 560Ft
szemhéjpor (vannak ezek a 2 "rekeszesek" alias 2 színű) 650Ft- nél kezdődnek (és 3 van több színű)1300Ft-től vannak jobbak
19/L
Szia! Én azért kicsit jobb minőségű termékeket ajánlanék mint az előttem válaszoló.
Alapozó: Bourjois Healthy Mix 4000Ft
(én ezt használom) de a Maybelline-nek is van 1-2 elég tartós, jól fedő alapozója kb 2-3000 Ft-ért.
Korrektor: Bourjois Healthy Mix korrektor 2000Ft,
de nagyon jó az avon stiftes korrektora, az kb 1000 Ft, vagy szétnézhetsz az essence pultnál ott is vannak elég jó korrektorok 1000 Ft alatt.
Szemhéjtus: Essence (kb. 900)-> erre is van most 300 Ft os akció vagy Catrice (kb. 1400). Ez mindkettő tégelyes.
Szempillaspirál: Nekem most a Lovely Curling a kedvencem (a sárga dobozos) ez is kb 600 Ft
Szemceruza: Manhattan, imádom az összes szemceruzáját, krémes, könnyen lehet vele dolgozni és vízvonalon is tartós. Kb.1000 Ft. Ha olcsóbbat szeretnél itt is nézz szét a catrice és essence pultoknál.
Szemhéjpúder: Essence quattro, négy szín, elég jól pigmentált és állítólag tartós is.
Remélem tudtam segíteni.:)
Egyébként ajánlom a krémmánia blogot, én mindig ott szoktam nézelődni mielőtt megveszek valamit.:)
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!