Mi volt az a cucc, amit a manikűrösöm a körömlakk alá rakott?
Múlt héten pénteken voltam manikűrösnél, és kifestette a körmeimet. Mondtam, hogy 1-2 nap után mindig lepattog a körömlakk, valahogy tartóssá kellene tenni.
A lakkozás előtt bekente valamivel, amitől olyan szuper lett, hogy még mindig tökéletes a körömlakk, csak a lenövés látszik már.
Először a Crystal Nails vízelvonó-gombásodásgátlóját akarta rákenni, de azt mondta, hogy amúgy is elég szárazzak a körmeim, úgyhogy valami mást kent rá. Arra emlékszem, hogy az egész körömlakk üveg full arany színű volt. Az üveg is, meg az ecsetes résznek is a külseje. A benne lévő folyadék pedig víztiszta.
De sajnos nem tudom, hogy melyik gyártó terméke, és mi a neve.
Ha valaki tudja mi lehetett, légyszi írja meg! Nagyon sokat segítene, előre is köszi:)
Egyik válasz sem nyert:)
Ismerem a műkörmözés folyamatát, tudom, hogy a primernek mi a funkciója. A gél lakkot is ismerem, beszéltünk is róla a manikűrössel, de mondtam neki, hogy nem szeretném 2-3 hétig hordani.
Moyra körömlakkal festett rá, természetesen uv lámpa alá nem kellett tenni. És most mostam le sima körömlakk lemosóval.
Akkor viszont nem tudom :D De szerintem az is valami ilyesmi lehet amit írtam. első voltam
ja amúgy szerintem nem lenne ciki megkérdezni :)
Kiderítettem, a Nail Trainer körömerősítője, ha jól sejtem, akkor ez volt:
Azt viszont nem tudom, hogy ilyeneket Magyarországon hol lehet kapni:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!