Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi volt az a cucc, amit a...

Mi volt az a cucc, amit a manikűrösöm a körömlakk alá rakott?

Figyelt kérdés

Múlt héten pénteken voltam manikűrösnél, és kifestette a körmeimet. Mondtam, hogy 1-2 nap után mindig lepattog a körömlakk, valahogy tartóssá kellene tenni.

A lakkozás előtt bekente valamivel, amitől olyan szuper lett, hogy még mindig tökéletes a körömlakk, csak a lenövés látszik már.

Először a Crystal Nails vízelvonó-gombásodásgátlóját akarta rákenni, de azt mondta, hogy amúgy is elég szárazzak a körmeim, úgyhogy valami mást kent rá. Arra emlékszem, hogy az egész körömlakk üveg full arany színű volt. Az üveg is, meg az ecsetes résznek is a külseje. A benne lévő folyadék pedig víztiszta.

De sajnos nem tudom, hogy melyik gyártó terméke, és mi a neve.

Ha valaki tudja mi lehetett, légyszi írja meg! Nagyon sokat segítene, előre is köszi:)

2012. júl. 14. 17:07
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem nem sima körömlakkot kent fel, hanem gél lakkot. Nem?? mert ha igen az alá primer-t kell tenni, ami elvonja a vizet a körmödből, tehát jobban tapad a gél.
2012. júl. 14. 18:52
 2/7 anonim ***** válasza:
UV lámpa alá is be kellett rakni? mert akkor gel lakkot tett rá nem körömlakkot.
2012. júl. 14. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
de megkérdezhetnéd a manikűröst is hogy mi volt az.
2012. júl. 14. 18:56
 4/7 A kérdező kommentje:

Egyik válasz sem nyert:)

Ismerem a műkörmözés folyamatát, tudom, hogy a primernek mi a funkciója. A gél lakkot is ismerem, beszéltünk is róla a manikűrössel, de mondtam neki, hogy nem szeretném 2-3 hétig hordani.

Moyra körömlakkal festett rá, természetesen uv lámpa alá nem kellett tenni. És most mostam le sima körömlakk lemosóval.

2012. júl. 14. 20:56
 5/7 A kérdező kommentje:
Ja igen, amúgy nem járok hozzá, most voltam először, mert esküvőre mentem, és szép festést akartam. Szóval ciki lenne csak úgy "beugrani" és megkérdezni, hogy mit kent rá:)
2012. júl. 14. 20:58
 6/7 anonim ***** válasza:

Akkor viszont nem tudom :D De szerintem az is valami ilyesmi lehet amit írtam. első voltam

ja amúgy szerintem nem lenne ciki megkérdezni :)

2012. júl. 14. 21:30
 7/7 A kérdező kommentje:

Kiderítettem, a Nail Trainer körömerősítője, ha jól sejtem, akkor ez volt:

[link]

Azt viszont nem tudom, hogy ilyeneket Magyarországon hol lehet kapni:(

2012. júl. 19. 18:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!