Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Ti hogy vagytok ezzel? (Köröml...

Ti hogy vagytok ezzel? (Körömlakk)

Figyelt kérdés

Én imádom a körömlakkokat, mindig ki van festve valamilyen színűre a körmöm. Mi az egészséges aránya a körömlakkviselésnek, hogy ne menjen tönkre a körmöm?

Ti mennyit levegőztetitek a körmötök?

2012. júl. 13. 10:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
nem lesz semmi baja ha mindig ki van lakkozva. ha mégis pihentetni akarod akkor szerintem elég 1-2 nap. Annak sem lesz semmi maradandó baja akinek évekig műkörme van. AMikor épp leszedik kicsit gyengébb de amint lenő az a körömfelület ujra olyan mint elötte.
2012. júl. 13. 10:38
 2/12 A kérdező kommentje:

köszi :)

Az a helyzet h hiába kenek alá alaplakkot, olyan sárgás :(

2012. júl. 13. 10:43
 3/12 anonim ***** válasza:
91%

Iggen.. mert nem szabad mindíg körömlakkozni... Kell tartani 2- hét szünetet is közte, néha hogy a köröm tudjon "szellőzni", ahogy te mondod, (de a köröm nem szellőzik, sem levegőzik..) és, hogy egészséges legyen.. sajnos a körömlakkoknak ez az átka. Sárga lesz tőle a köröm, ha sokat viselik.

Ezt írják róla :

Sárga, elszíneződött köröm

Ha sokszor használtál körömlakkot, ráadásul sötétebb színűt, akkor ne csodálkozz, hogy ilyenek lettek a körmeid! Körömfehérítő lakk használatával túljuthatsz ezen a problémán, amíg le nem nő a köröm. Ha azt szeretnéd hogy gyorsabban nőjön a körmöd és a sárga köröm helyét a szép fehér köröm váltsa át, akkor egyél sok tejterméket, sovány húst, és halat. Ezek az ételek a betöredezett köröm gazdáin is segíthetnek!

Lakktól elszineződik, de az sem a levegő miatt, hanem a lakk színezőanyagai színezik el a körmöt.

Remélem segítettem..

2012. júl. 13. 10:50
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

A körömlakktól sárgás.Mert nem kap elég levegőt.

Nos ha nem mész sehova mosd le.Én pl iskolaidőszakban hétvégenként pihentetem a körmöm.A többi napon pedig lakkozva van.

2012. júl. 13. 10:52
 5/12 A kérdező kommentje:
köszi nektek :))
2012. júl. 13. 10:54
 6/12 anonim ***** válasza:
Ha besárgul akkor tényleg hagyd levegőzni pár hetet.
2012. júl. 13. 11:20
 7/12 A kérdező kommentje:
oké, megfogadom :)
2012. júl. 13. 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:
amúgy télen a lábkörmöket nem szabad befesreni, mert nem szellőzi a láb - pedikűrös monta
2012. júl. 13. 11:28
 9/12 A kérdező kommentje:
és nyáron?
2012. júl. 13. 12:57
 10/12 anonim ***** válasza:
Én nem nagyon festem mert macerás, de vannak olyan körömlakkok amikben vitaminok meg ilyen körömvédő cuccok vannak benne. És azok védik a körmöt, úgyhogy nyugodtan lehet használni. :)
2012. júl. 13. 14:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!