Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan zajlik egy köldökpierci...

Hogyan zajlik egy köldökpiercing berakás?

Figyelt kérdés
Nagyon fáj? Érzéstelenítik? Könnyen begyulladhat??
2009. júl. 24. 17:57
 1/6 anonim ***** válasza:
65%
eloszor kijeloli a helyet, ahova be fogja szurni, aztam rafuj 1 kis erzestelenitot, es fertotlenitot, majd lefekszel 1 agyra, ahol megfogja csipesszel es atszurja, nem nagy ugy, nem faj, ha erzestelenitot fuj ra, amugy meg erzed, csak az 1 kisse kellemetlen!
2009. júl. 24. 18:08
 2/6 anonim ***** válasza:
48%

http://www.youtube.com/watch?v=d3TJzf6pDKA

és mindezt HD minőséggel is szemléltessük :D

3.00-tól nézd

2009. júl. 24. 18:19
 3/6 anonim ***** válasza:
69%

szia!

ha piercinget szeretnél, először is gondold meg, hogy hová mész csináltatni! Nagyon fontos, hogy higiénikus legyen minden és jó, ha előtte kicsit informálódsz is esetleg ismerősöktől, több helyet megnézel, stb.

Kérdéseidre válaszolva: én tetováló szalonban csináltattam, nem kozmetikusnál.

2500 ft volt az ékszer, amit ott kellett megvenni. Amit ott árultak antiallergén anyagból készült, de jobb helyeken el is mondják mindig, hogy hozott ékszert csak saját felelősségre raknak be, és nem ajánlják..

Szóval először lefetrőtlenítik az ékszert, aztán a köldöködnél a bőrt. Bejelölik a piercing leendő helyét, megnézik egyenes-e. Végül átszúrják a köldöködnél a bőrt, és behelyezik az ékszert. Nekem fekve szúrtak, de van, ahol állva csinálják.

Érzéstelenítést felejtsd el, csak injekciósat tudnának adni, azt meg minek?:D Amúgy sem fáj annyira.. én pl alig éreztem. Jobban fájt, mikor berakták az ékszert, mint mikor átszúrták.:S:D Pedig én rettenetesen paráztam, meg a fájdalom-küszöböm se túl magas :D Szóval ne félj :)

Inkább akkor kezd fájni, mikor gyógyul.. de ez természetes.

A gyulladásról meg annyit, hogy tisztítani kell. Persze azt sem jó túlzásba vinni.. Az izzadás meg a strandolás annyira nem tesz jót neki, a portól piszoktól könnyen begennyesedhet. De ha mégis gyulladt aloe vera, tetran kenőcs, betadine jó rá.. vagy bármilyen gyulladáscsökkentő krém.

Ja és azt mondják 1 hónapig nem szabad kivenni az ékszert, mert lehet, hogy nem tudod visszarakni, mert összehúzódhat a seb.. De kellene adniuk tájékoztatót, hogy hogyan kezeld..

Amúgy ha most szeretnéd csináltatni, szerintem még várj vele, mert így nyáron, 50 fokban nem jó csináltatni. nagyobb az esély a gyulladásra, inkább várj őszig..:/:)

2009. júl. 24. 18:31
 4/6 anonim ***** válasza:
elsőnek: milyen érzéstelenítő-spray-t? lidokain spray nyálkahártyán szívódik csak fel, fagyasztó-spray meg semmit sem ér :S
2009. júl. 24. 18:33
 5/6 anonim ***** válasza:
49%

Szia!

Én tavaly Májusban csináltattam magamnak. Először lefektettek egy ágyra. Felhúztam a felsőm, berajzolta hova csinálja majd lefertőtlenítette a hasam. Majd kaptam egy injekciót a hasfalamba ami 5 percen belül ellazította a hasam. Megfogta a bőrömet egy kis csipesszel és egy fémrudat áttolt rajta. Semmi nem éreztem az egészből. Még azt se hogy megfogta a bőröm. Betette a piercinget. ( Én vittem magamnak aranyat, mert attól nem gyullad be ) Lekötötte. Fizettem. Hazaértem és elmúlt az érzéstelenítő egy óra múlva. Akkor éreztem a fájdalmat. Alig tudtam ülni, fogtam a hasam amikor ültem. Másnap reggelre el is múlt... :)

2009. júl. 25. 14:54
 6/6 anonim ***** válasza:
nem feltétlenül érzéstelenitenek...nekem pl. nem tették. csak fertőtlenítettek. de a higiéniára tényleg nagyon figyelj, ha nincs gumikesztyű az illetőn, vedd a cókmókod és menny máshova.
2009. dec. 27. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!