Milyen fülbevalót viseljek?
szerintem vedd ki, főleg, ha nagyobbat tetesz bele(bár én még mindig a kis pont-szerű vagy dobókockára szavazok):)
ha nem forr be a füled akkor vedd ki éjszakára, de majd ahol megcsináltatod, ott úgyis megkérdezheted, többet tudnak segíteni ;)
én benthagyom a fültágítómat mindig (amikor gyógyuló félben volt addig nem feküdtem azon az oldalon)
a te esetedben persze h bent maradhat
Ha nem kényelmetlen, akkor bennhagyhatod éjszakára, a kisebb fülbevalókat én se veszek ki.
23 L
Én nem szoktam kivenni az ilyeneket, mert idővel kikopnak és nem fognak rendesen zárni. Lehet abban aludni, zuhanyozni stb. Már ha arany vagy ezüst. De szerintem minimum ezüst legyen, vagy valami jobb anyag, hogy ne színeződjön el. Ja és vannak akiknek nem bírja a füle, ilyenkor nikkelmentesek kell venni, azzal nincs baj.
Én akkor is benne hagytam, amikor gyógyult max. néha kivettem és áttöröltem alkoholos cuccal és megtörölgettem.
Utolsó válaszadó: kösz a részletes és hasznos választ.
Dobókocka alakú max 3x 3 mm-es fülbevalót vajon hol találok?
szerintem a dobókockából mindenképp feketét vegyél fehér pontokkal az nekem is tetszik :D
a szürke és más szín viszont egyátalán nem jön be
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!