Milyen fülbevalót viseljek?
Szerintem ilyen pipa és köves stb. ne legyen mert már nagyon elcsépelt.
A discoban (szerencsére nem járok, csak látom őket...) minden srácnak ilyen van. Szerintem már nagyon gáz. Nekem van köves, de ezért nem hordom pont, mert mindenkinek ilyen van. Elraktam egy időre.
Szerintem a dobókocka tök jó, de a karika is ha illik a stílusodhoz. Ha már itt tartunk szerintem a pipa sokkal b.zisabb, mint a karika... de ez eleve butaság, mert szerintem sokkal több hetero férfi hord fülbevalót, mint meleg. Különben meg teljesen mindegy :D
A kicsi téglalap alatt nem tudom mit értesz, ezen gondolkozok percek óta :D
hát lányként én is leszavazom a karikát.. és a köveset is, mondjuk a karikánál szerintem jobb.. bár ízlések és pofonok..
amúgy hány éves vagy? mert a dobókocka pl klassz lehet egy srác fülében, de csak ha passzol korban és némileg stílusban is..
Vmi nagyon pici, pontszerűt, ha már ennyire vágysz rá. köveset semmi esetre sem!
23 L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!