Kilencedikbe, lánynak gáz ez a tolltartó? Ti használnátok? Nektek milyen van?
2012. aug. 22. 23:41
11/20 anonim válasza:
Szerintem tök mind1 milyen a tolltartód. Októberre úgy is koszos lesz,kívül puskás és firkás belül meg csupa toll.
12/20 anonim válasza:
nekem nem nagyon tetszik de a te ízlésed, olyat vegyél ami neked tetszik, ne másoknak akarj megfelelni vele! ;)
13/20 anonim válasza:
Tolltartónak tök mind1, nekem is volt régen Fishbone-os és én mondjuk szerettem :), most Eastpak van
14/20 anonim válasza:
nekem pont pont ilyenem volt tavaly.. élőbe sokkal szebb és kellemesebb szine van
16/20 anonim válasza:
9.-ben mindenki leszarja milyen a tolltartója/füzetei stb:DD
17/20 anonim válasza:
én rakok a táskámba vagy 2 tollat és ennyi
18/20 anonim válasza:
Tolltartó? Az minek? :D Ott a padtársam,majd ő ad egy tollat azt kész
19/20 anonim válasza:
Szerintem nem gáz.
Én egyetemre járok, és nekem is van tolltartóm ;]
20/20 anonim válasza:
Senkit se fog érdekelni... évvégére úgyis telefirkálják az osztálytársaid...:D:D:DD:DDD:D:DDDDDDddddd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!