Medencés bulira, hogy sminkeljem magam?
Figyelt kérdés
Ha ebbe a medencés buliba ( [link] megyek, akkor a sminkem a fürdőruhámhoz, ami világoskék, vagy a felsőmhöz, ami pink igazítsam? Vagy valami semleges sminkben menjek?2009. júl. 24. 15:19
1/11 anonim válasza:
Medencés bulira nem kell smink,szerintem!Ha vízálló ha nem,szerintem fölösleges,mert ha vízbe vagy akkor valamennyire le fog jönni a smink.Max vízálló spirál+tartós szájfény.
2/11 anonim válasza:
Bocsi de ez a kérdés nagyon fáj! Hogy valaki annyira sminkfüggő p/csalegyen hogy az legyen a nagy probléma, hgoy a medencés buliba a felsőjéhez, vagy a fürdőruhájához igazítsa a sminkjét...nagyon durva...minek oda smink? hogy legyen mi lefollyon a szemed alól? A vízálló smink se olyan tartós!
3/11 anonim válasza:
èn ebbe a vízbe nem mennék bele, tuiti a sok részeg tele vizeli meg egyéb dolgokat csinál bele. fujj. Ha el is mennék a partira a vizbe maga nem mennék.
4/11 anonim válasza:
Én ilyen helyre nem sminkelném magam sehogy - gondolj bele, lefröcskölik véletlenül vagy direkt az arcod, utána hogy fogsz kinézni? (Pandamaci?) Ha ragaszkodsz hozzá, akkor vízálló tussal húzd ki a szemed, szemöldököd, és/vagy használj vízálló szempillaspirált. Esetleg tartós rúszt, de sztem hülyén néz ki fürdőruhával. Alapozót, púdert semmiképp ne használj, rémesen fog kinézni, ha víz éri.
5/11 A kérdező kommentje:
Alapozót meg púdert amúgy sem használok. Szemhéjpúder színe érdekelne igazából. Az lenne csak, és vízálló spirál. Meg utólag tennék fel szájfényt.
2009. júl. 24. 16:33
6/11 anonim válasza:
Istenem egy bulit bírj már ki smink nélkül....vagy mi van? leolvad rólad az arcod ha nincs rajtad valami természetellenes szín?
7/11 anonim válasza:
Emberek, ez itt a "szépség és divat"-rovat, tehát itt nyugodtan lehet ilyet kérdezni!
A válasz ez esetben attól függ, hogy a bulin fürdőruhában leszel, vagy esetleg fent hagyod a felsőt. De mi lenne, ha a fürdőruhához hasonló színű, vagy fehér, vagy fekete felsőben mennél, és akkor nem kavarna be a pink? De a szemhéjfesték is vízálló legyen, bár én abban nem bízok.
(16.17)
8/11 A kérdező kommentje:
Amúgy sose sminkelem magam, még bulikba sem nagyon, de ha ilyen nagy buliba megyek fogok! Akármi is a véleményetek :) Aki hasznost választ adott annak köszönöm :) és 20/L vagyok, mielőtt kitaláljátok, hogy 15 éves lennék.
2009. júl. 24. 21:20
9/11 A kérdező kommentje:
Most értem haza, és nem sminkeltem végül is időhiány miatt, de szinte mindenkin volt smink!!!
2009. júl. 26. 04:43
10/11 anonim válasza:
AVON 24H Color Tattoo szemhéjpor agyon jó minőségű, nagyon vízálló, nagyon tartósa. Én ár strandoltam olyannal, nem folyt el sehova, szuperjóóóóóóóóóó!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!