Milyen smink illik egy korall szinu ruhahoz?
Előző vagyok.
Ja, persze az utolsó képet nem kell szó szerint venni, elég bénán festette ki magát az illető. Csak hogy nagyjából ilyenre gondoltam, ami könnyen, egyszerűen elkészíthető. A lépen látható lánynak is majdnem jól sikerült.
AZ első variáció lehet szerintem világosabb (nem éj fekete) füstös smink azzal nem lehet mellé fogni :) [link]
Vagy lehetne egy natúr smink :) (a képen az alsó szempilláknál feketével van kontúrozva azt inkább barnával csináld és nem lesz annyira sötét :) [link]
vagy pedig az,hogy a szemed csak egy selyemfényű szemhéjpúderrel fested ki+ szempillaspirál (természetesen :D ) és a végén ehhez egy szép korallszínű rúzst választasz
DE csak vagy a szád, vagy a szemed hangsúlyozd :))
Barna füstös smink: [link]
Vagy pedig az, amit az egyik válaszoló mondott: fekete tusvonal, spirál, korall rúzs. Esetleg a rúzsra tehetsz áttetsző szájfényt, hogy jobban csillogjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!