Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen smink illik hozzám?

Milyen smink illik hozzám?

Figyelt kérdés
Világos a bőröm. Az arcom pirosas, rózsaszínes szinte mindig csak ha beteg vagyok akkor nem. Barna hajam van (nem festett) és inkább sötét mint világos de nem a legsötétebb árnyalat. A szemem pedig kék.
2012. júl. 3. 16:22
 1/4 anonim ***** válasza:
vékony tus ,szempillaspirál ha merész vagy sötétebb rúzs, de lehet szájfény is és nagyon halvány pasztell színszemhélypúder( onnan tudom, hogy ez áll jólmert pont ezek jellemzők rám és nekem ez jól áll
2012. júl. 7. 20:30
 2/4 A kérdező kommentje:

köszönöm :)

hány éves vagy?

2012. júl. 14. 14:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Kék szemkontúr, diszkrét árnyalatok- rúzsra és szájfény értelmében( pasztel szinek ), barna szemceruza, aranyozott szemhéjpúder, diszkrét narancs pirosító.
2012. júl. 21. 17:56
 4/4 anonim ***** válasza:
14
2012. júl. 26. 13:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!