Milyen színű sminket ajánlanátok nekem?
Nem szoktam sminkelni magam úgyhogy valamin nagyon egyszerű és visszafogott sminket szeretnék. Sajnos szemüveges vagyok úgyhogy szempillaspirál kizárva.
Rézvörös hajam és barna szemem van. A bőröm nem túl világos, de nem is nagyon barna, nem napozom és nem szolizok.
Ha a szemed barna, ahhoz nagyon jól megy az orgonalila, és a zöld.Viszont vörös hajhoz megy a szemhéjtus, és a barna világosabb, kicsit rózsaszínes, csillogós árnyalatai.Ezeka szemhéjpúderek.
nemtudom neked mi számít visszafogottnak.
Szerintem hétköznap egy barna szemceruza is megteszi.
Szerintem használhatsz szempillaspirált, akkor is ha szemüveges vagy.
Összegyűjtöttem pár tippet:
-ha szeretnél használni alapozót vidd fel
-majd (ha vannak karikák a szemed alatt) korrektorral tüntesd el mivel ez nagyítja a szemed
-a szemhéjpúder lehet akár barna (ha természetes hatást szeretnél), fehér,fekete
Tip: a szemed közepére használj fehéret, valamint a szemöldököd alá
a sötétebb színt(barna, fekete) a szemed külső zugához vidd fel (füstös hatás)
-hogy nagyobbnak látszódjon a szemed használj fehér szemceruzát nem tudom, hogy Magyarországon hol van ilyen, esetleg drogériákba(én még nem láttam), én külföldről rendeltem...
-tussal húzd ki vékonyan felül a szemedet
-használj göndörítő szempillaspirált, vagy szempillagöndörítőt és rá a szempillaspirál
-most használj pirosítót az arccsontodra (vigyázz ne legyen túl sok), majdnem egészen a hajtövedig
-ha szeretnél színt a szádon, használj rózsaszín szájfényt, vagy naturálisat
Remélem segíthettem...
Jajj ez a szempillaspirám mánia...:D Azt csak nehéz leszedni, mert mire lejön a fél szempillád kitéped....
Ha visszafogott sminket akarsz akkor, az orgonalila nem hinném hogy a legjobb...másrlszt ha nem vagy gyakorlott, akkor könnyű a "kocsmai verekedésből jövök" hatást kelteni vele....
vöröses hajhoz és barna szemhez...bronz vagy arany, esetleg aranyosan csillogó természetes szín....vagy esetleg egy kis fehérrel megdobhatod...amúgy néha nagyon jó felkenni valami erőset is...például én nagyon visszahúzódó vagyok sosincs rajtam smink, de ha a VÁmpírok báljára megyek....akkor belül vörös kívül fekete középen kis fehér, szürkés rúzzsall...vad de nagyon jól néz ki...néha az is kell :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!