Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Milyen sminket ajánlanátok?

Milyen sminket ajánlanátok?

Figyelt kérdés
festett vörös hajam van, barna szemem es szemüveges vagyok. Valami feketét szeretnék elsősorban de jöhetnek a színek is :D Nem vagyok nagy profi , viszonylag egyszerűeket irjatok :)
2011. jún. 5. 20:56
 1/6 anonim ***** válasza:
87%

Szerintem a füstös szem nagyon jól állna! És nem nehéz megcsinálni! :))

http://www.youtube.com/watch?v=zDiybN0FUWo

És ajánlom még Dorka többi videóját, nagyon jól elmagyarázza lépésről lépésre mit hogyan kell! :) Hajrá!

2011. jún. 5. 21:08
 2/6 anonim ***** válasza:
81%

szerintem (főleg így nyárra) egy egyszerű sminkkel tudsz szép lenni.

lealapozod magad, egy erősebb rúzzsal (piros jó lenne) kifested a szádat, szempillaspirál és egy csík felülre szemhéjtussal. :D

2011. jún. 5. 21:28
 3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindkettőtöknek! Ment a zöld mancs :D
2011. jún. 5. 22:08
 4/6 hot_kiss ***** válasza:
100%
Énis a füstöst vagy a tusvonalat ajánlom. Egyszerűen feltudod dobni, ha mindkettő esetében variálsz a színekkel.
2011. jún. 7. 17:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Szarj a kezedbe és fesd ki magad vele. Tutibejön!
2011. jún. 10. 20:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Utolsó, szerintem ez neked állna csodásan, tudod én nem használok fosbarnát, De te biztos profi vagy ha ennyire tudod hogy bejön...
2011. jún. 10. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!