Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Müllerben lehet ilyen sminkecs...

Müllerben lehet ilyen sminkecset készleteket kapni?

Figyelt kérdés
Sosem voltam Müllerben, van ott ilyesmi? Kb mennyibe kerülnek?

2012. aug. 21. 14:40
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Fogod a sejhajodat, és elbotorkálsz a Müllerbe. Van szájacskád, és megkérdezed. :-)
2012. aug. 21. 16:17
 2/5 A kérdező kommentje:
Te aztán nagy segítség vagy... na mindegy azért kapsz egy "nem hasznos" kezecskét jutalmul.
2012. aug. 21. 16:40
 3/5 anonim ***** válasza:
80%
Készlettel még nem találkoztam, de ecsetek vannak. Árban a párszázas kategóriától a többezresig vannak.
2012. aug. 21. 19:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Ecsetkészlet nem nagyon van, viszont vannak púder ecsettől a szemhéjpúder ecsetekig minden, de... én majdnem 3000 forintért vettem egy púderecsetet és először elég puha volt, de utána, ahogy használtam durvább lett a szőre :/ szóval drága volt, de nem olyan jó minőségű
2012. aug. 22. 12:37
 5/5 anonim ***** válasza:
Nincs ecsetkészletük, a magukban kapható ecsetei pedig drágák és nem igazán jó minőségűek, de annyira puhák, mint a Sigma, a Bősz vagy a Coastal Scents. Szerintem jó ecsetkészlet a MAC, Sigma, Coastal Scents. Mindegy elérhető Magyarországon. Müllerben ilyesmit nem érdemes venni, csak krémeket és parfümöt szerintem.
2012. szept. 3. 16:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!