LÁNYOK&NŐK FIGYELEM! A 7 db felsorolt parfümből volt már meg nektek valamelyik? Szerettétek? Aquolina-Pink Sugar; Britney Spears-Believe; Puma-Flowing; Playboy-Play it sexy; Esteé Lauder-Pleasures; Christina Aguilera-Christina Aguilera; Mexx-Women?
Figyelt kérdés
Mindegyik illat tetszik, nem tudok dönteni, segítenétek? Volt már nektek akár csak egy is meg a felsorolt parfümök közül? Ha igen, kérlek írjátok le róla a véleményeteket, tapasztalataitokat!2012. aug. 21. 10:50
11/15 anonim válasza:
Nekem van playboy play it sexy, bár nem az eredeti parfüm, hanem az a hosszúkás üveges. Én nagyon szeretem, nagyon jó illata van, és mások is dícsérték, úgyhogy gondolom illik hozzám. Viszont most már nagyon sokan használják ezt, ezért szerintem váltani fogok.
12/15 anonim válasza:
Aquolina-Pink Sugar parfümöm van, én nagyon szeretem, bár elég megosztó ez az illat szerintem :) Nagyon édes, csajos, szóval csak akkor ajánlom, ha Te is ilyen vagy :) Ja, és az ára elég baráti, ahhoz képest elég tartósnak bizonyul :)
13/15 anonim válasza:
Nekem MEXX-em van és nagyon bevált, úgyhogy vettem is egy 40ml-eset, mert nagyon tartós és nagyon finom illata van :)
14/15 anonim válasza:
Nekem volt már playboyom és christina aguilera parfümöm is mindkettő nagyon jó talán a christinás kifinomultabb
15/15 anonim válasza:
Mindegyik gagyi, tucat, drogériás pancsolmány, még a Mexx Women, amire azt mondom, hogy vállalható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!