Szeretnék a bal fülembe még 1 fülbevaló lyukat (nem porcba) és nagyon felek hogy fájni fog:S akinek van annak fájt? 12/L
de pontosan hová?én is kb. 12-13 évesen lyukasztattam még egyet a fülcimpa fölé
na nekem olyan mint a képen,de nem a keresztes hanem a 2.karika a fülcimpa felett.
de nem fájt sokáig csak amikor belőtték és akkor is csak sajgott de azért nem fájt annyira.utána meg pár napig fájt amikor hozzáértem de kenegetni kell !
kb, 2 hét után tudtam kicserélni a fülbevalót és utána már egyáltalán nem fájt.
ne izgulj :) nem fogsz sírni,vagy szenvedni.
16/L
Nekem egyet szúrtak tavaly oda egyet én idén és nem fájt...ne is akarj még porcot mert még nagyon korai saját tapasztalat áprilisban lett lyukasztva porcba és azóta is nagyon fáj.
13/L
Nekem az anyukám lyukasztotta ki, 3 lyukat is :D
Haha, semmiség, simán ki fogod bírni!
Először 1-1 lyuk volt alapból, s még egyszerre ment bele még 1-1, ami gáz volt, mert csak a hátamon bírtam aludni.
Maga a szúrás nem gáz, egy perc és kész mind a kettő. ;)
Ekkor 13 éves voltam, s egy fél évvel később, már 14 évesen megint akartam. :D Most is 14 vagyok még, és nagyon erősen gondolkozok a porcba... De kicsit félek. Majd meglátjuk. :) 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!