Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Szeretnék a bal fülembe még 1...

Szeretnék a bal fülembe még 1 fülbevaló lyukat (nem porcba) és nagyon felek hogy fájni fog:S akinek van annak fájt? 12/L

Figyelt kérdés
Nagyon felek a fajdalamtol:(
2012. aug. 20. 02:44
 1/10 anonim ***** válasza:

de pontosan hová?én is kb. 12-13 évesen lyukasztattam még egyet a fülcimpa fölé

[link]

na nekem olyan mint a képen,de nem a keresztes hanem a 2.karika a fülcimpa felett.

de nem fájt sokáig csak amikor belőtték és akkor is csak sajgott de azért nem fájt annyira.utána meg pár napig fájt amikor hozzáértem de kenegetni kell !

kb, 2 hét után tudtam kicserélni a fülbevalót és utána már egyáltalán nem fájt.

ne izgulj :) nem fogsz sírni,vagy szenvedni.

16/L

2012. aug. 20. 03:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen én is oda szertnem csinaltatni. Nagyon köszönöm a valaszodat most megnyugodtam:))
2012. aug. 20. 03:28
 3/10 anonim ***** válasza:
Én magamnak szúrtam át 3 helyen is, egyik sem fájt.
2012. aug. 20. 13:44
 4/10 anonim ***** válasza:
nem fáj! ha belövik, alig érezni, utána bizsereg egy kicsit (1-1,5 óra) és persze a másik oldalon aludj, mert érzékeny pár napig, de nem vészes! :)
2012. aug. 21. 15:17
 5/10 anonim ***** válasza:
Nem fáj, csak mikor belövik utána bizsereg egy kicsit és vörös, de az sem sokáig. Nem olyan vészes, ki fogod bírni. Sok sikert hozzá, nem fogod megbánni! :)
2012. aug. 21. 15:38
 6/10 anonim válasza:

Nekem egyet szúrtak tavaly oda egyet én idén és nem fájt...ne is akarj még porcot mert még nagyon korai saját tapasztalat áprilisban lett lyukasztva porcba és azóta is nagyon fáj.

13/L

2012. aug. 21. 23:19
 7/10 A kérdező kommentje:
Utolsó előttinek köszönöm!:) és nem bírnám ki hogy porcba csinálják.. Ahh .. Köszönöm a segítséget ! :)
2012. aug. 22. 07:53
 8/10 anonim ***** válasza:
Ötödik válaszoló vagyok, nekem van porcban is és az sem olyan vészes. De ha szeretnél, szerintem is várj vele egy kicsit mondjuk 16 éves korodig, én is akkor csináltattam. 16/L
2012. aug. 22. 10:07
 9/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem fáj :) 4 évesen én akartam kiluykasztani és nem rég megint. egyáltalán nem fáj :) olyan gyors, hogy mire felkapnád a fejedet meg is van :) utánna éget egy kicsit de nem vészesen. Bártoság semmi gond nem lesz :)
2012. aug. 31. 18:14
 10/10 anonim ***** válasza:

Nekem az anyukám lyukasztotta ki, 3 lyukat is :D

Haha, semmiség, simán ki fogod bírni!

Először 1-1 lyuk volt alapból, s még egyszerre ment bele még 1-1, ami gáz volt, mert csak a hátamon bírtam aludni.

Maga a szúrás nem gáz, egy perc és kész mind a kettő. ;)

Ekkor 13 éves voltam, s egy fél évvel később, már 14 évesen megint akartam. :D Most is 14 vagyok még, és nagyon erősen gondolkozok a porcba... De kicsit félek. Majd meglátjuk. :) 14/l

2012. nov. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!