Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mi a legdrágább szépségápolási...

Mi a legdrágább szépségápolási terméked?

Figyelt kérdés

Arra lennék kíváncsi, hogy melyik a kedvenc és egyben legdrágább szépségápolási termékek ( gondolok itt mindenre akár testápoló, szempillaspirál, bármi.) Írjatok márkát és árat is! :))

Az enyém az alapozóm 2000Ft, BB-krém.

2012. aug. 18. 22:10
 1/7 anonim ***** válasza:

L'Oreal Volume Million Lashes szempillaspirál - valahol 3800 körül, de nekem nagyon fontosak, hogy hosszú szempilláim legyenek, és egy spirál kitart 3 hónapig, szóval megéri.

Garnier Pure Active Mitesszer eltávolító bőrradír - 1500 forint, rengeteget segít a bőrömön

Clean & Clear Blackhead Clearing bőrradír - 1000 forint, nagyon fontos, talán jobb is mint a Garnier.

Avon Color Kétfázisú Sminklemosó - kb 1500 forint, enélkül nehezen jönne le a spirálom.

MAC rúzs - 6000 forint, de tartós és gyönyörű színe van, import termék, szinte hidratálja az ajkaimat, mivel ritkán használom, így megéri.

Avon Soft Matte Mousse Makeup Krémes Alapozó - 2500 ft, még 2 éve vettem 2 tégelyt, az azóta is elég, mint kiderült, már nem is gyártják, ami kár, mert arra a havi 1 alkalomra, amikor nekem kellett alapozó, arra tökéletes volt.

Parfümileg pedig Beyonce Heat, 8000 ft. Bár ha gazdag lennék, akkor Coco Chanel Madmoisellem lenne, csak sajnos 25 ezer ft, de elkápráztató illata van.

2012. aug. 18. 22:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Legkedvesebb és nem válnék meg a márkától soha, az a bourjois volume clubbing szempillaspirálja 3000 ft körül van.

Aztán a 80 db körömlakkomtól se válnék meg ha ilyen szorgosan összegyűjtöttem.

Aztán Vivien púderem a kedvencem (névrokon xd) olyan tartós és szép fedése van. 600 ft

Többi az nem állandó annyira váltogatom őket,néha nincs pénzem rá,néha kísérletezgetek..:)

2012. aug. 18. 22:42
 3/7 anonim ***** válasza:
A Lancome szempillaspirálom, és a Yve Saint Laurent rúzsom. Mindkettő 8000 körül mozog. A rúzstól sosem válnék meg :)
2012. aug. 18. 23:04
 4/7 anonim ***** válasza:
az urban decay naked szemfestékpalettám 14000ért. mindegyik színét imádom, elég régóta megvan pedig minden nap használom. igazság szerint csak azért vettem meg mert a koliba nem akartam felcipelni az összes szemfestékem, meg mert nagy divat volt külföldön de tökéletesen megéri az árát.
2012. aug. 19. 00:11
 5/7 anonim ***** válasza:
Max Factor szempillaspirál és alapozó, mindegyiket akciósan vettem kb. 2300 Ft-ért. Ha az ecsetek is számítanak, akkor azok drágábbak voltak. Vannak 4000-4500 Ft-os hajkeféim, ha azokat is ide vesszük.
2012. aug. 19. 08:03
 6/7 anonim ***** válasza:
A MEXX parfümöm, amit most már szerintem soha nem fogok lecserélni, mert nagyon szeretem :) asszem 7500 vagy 8000 volt .
2012. aug. 22. 12:59
 7/7 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok :D ... meg van egy Vichy krémem, ami nagyon bevált az 5000- be kerül
2012. aug. 22. 12:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!