Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik parfüm jön be a pasikna...

Melyik parfüm jön be a pasiknak szerintetek? Olyat szeretnék ami nem ilyen pacsulis hanem ha megérzi. Tudjatok amikor elmegy mellettetek valaki es uhhh

Figyelt kérdés
Tudom ez mindenkinel mas,de ezeken gondolkoztam: paco rabanne black xs vagy one million(erre mindenki eskuszik de nekem megis olyan pacsulis illata van :/ vagy pedig armani?
2012. aug. 18. 18:07
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem az egyik barátom azt mondta, hogy a jó parfüm az olyan ,hogy csak a nő lépésnyi távolságában érezni valami enyhe derengést. Valami tünékeny, bizonytalan dolog, ami megfogja az ember képzeletét, hogy vajon én ezt éreztem vagy sem? És vajon létezik ilyen illat vagy sem? És akkor megfodul még a lány után is hátha szemmel felfoghatja azt ami láthatatlan. A finom illat teret enged a nő egyedi illatának is, nem nyomja el azt, és így még izgatóbb a keverék.

Szóval olyan parfümmel nem érsz semmit, aminek agresszív az illata, mert kb. olyan, mintha téli kabátban flangálnál mindig... eltakarod vele a nőiességedet.

2012. aug. 18. 18:19
 2/5 anonim válasza:

Az sokkal fontosabb, mennyire illik az egyéniségedhez a parfum. Ha "torékenyebb" alkat vagy, vilagos borrel, hajjal, probald meg a " Marry me"-t, a Lanvin-tol. Ha karakteresebb, "mediterran" tipus, akkor a Si Lolita-t a Lolita Lempickatol.

Ismered a Love by Chloé-t? Meglehetosen " pacsulis", de annal elegansabb, noiesebb parfummel még nem talalkoztam:)

2012. aug. 18. 18:24
 3/5 anonim válasza:
Nekem egy Ralph Lauren parfümöm van, (Big Pony collection) gyümölcsös az illata, de ez pont olyan amilyet keresel. Én imádom és a fiúknak is nagyon bejön mert már többször tettek rá megjegyzést hogy milyen jó. Az ára meglehetősen borsos (17 ezer forint) de maximálisan megéri.
2012. aug. 18. 20:44
 4/5 anonim ***** válasza:
nekem is a Lolita Lempicka jött be :)
2012. aug. 19. 14:45
 5/5 anonim válasza:
nekem puma jam van es nagyon imadom:D egy kicsit draga de probald ki:))
2012. aug. 22. 10:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!