Hogyan tudnám tartósabbá tenni a sminkem?
nem szoktam vakolatot tenni, de mindig alapozózok és korrektorozok mert pattanásos a bőröm és karikás egy kicsit a szemem alatt...stb. de vékonyan szoktam és mindig olyan hamar lejön és újra látszanak a sötét foltok stb.. a púdert nem annyira szeretem mert más színt és kontúrt ad az arcomnak..
ötlet?
16/L
Pedig jó lenne egy púder, amivel fixálnád az alapozót. Ezáltal tartósabb lenne a smink. Egy jól megválasztott púderrel nem lőhetsz mellé, ha megfelelő mennyiségben használod.
Ha a púder semmiképp nem akarod kipróbálni, esetleg próbáld ki a sminkalapot, amit az alapozó alá kell felvinni, elvileg ez megadja az alapot a sminknek és tartósabb lesz. Az essencenek is van pl. sminkalapja, az nem is olyan drága.
hát ugye világossá tette ott is, ahol nem akartam, mert szebb volt ott s bőröm csak alapozóval..:)
hallottam ilyen sprayről ami fixálja, nem tudtok nem túl drágán ilyet calamelyik boltban?:)
a*
v*
Érdemes lenne smink előtt valami nappali krémmel bekenni az arcod. Van kifejezetten pattanásos bőrre készült is.
Egyébként meg hamarabb eltűnnek a pattanások, ha hagyod szellőzni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!