Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Hogyan tudnám tartósabbá...

Hogyan tudnám tartósabbá tenni a sminkem?

Figyelt kérdés

nem szoktam vakolatot tenni, de mindig alapozózok és korrektorozok mert pattanásos a bőröm és karikás egy kicsit a szemem alatt...stb. de vékonyan szoktam és mindig olyan hamar lejön és újra látszanak a sötét foltok stb.. a púdert nem annyira szeretem mert más színt és kontúrt ad az arcomnak..

ötlet?

16/L

2012. aug. 16. 13:06
 1/5 anonim ***** válasza:

Pedig jó lenne egy púder, amivel fixálnád az alapozót. Ezáltal tartósabb lenne a smink. Egy jól megválasztott púderrel nem lőhetsz mellé, ha megfelelő mennyiségben használod.

Ha a púder semmiképp nem akarod kipróbálni, esetleg próbáld ki a sminkalapot, amit az alapozó alá kell felvinni, elvileg ez megadja az alapot a sminknek és tartósabb lesz. Az essencenek is van pl. sminkalapja, az nem is olyan drága.

2012. aug. 16. 13:42
 2/5 anonim ***** válasza:
Igen, a púder fixálja az alapozót, így egész nap kitart. Keress olyan púdert, ami megfelelő neked. Más kontúrt ad az arcodnak?... Vagy nem jót és nem jól alkalmaztad, vagy nem tudom.
2012. aug. 16. 14:11
 3/5 A kérdező kommentje:

hát ugye világossá tette ott is, ahol nem akartam, mert szebb volt ott s bőröm csak alapozóval..:)

hallottam ilyen sprayről ami fixálja, nem tudtok nem túl drágán ilyet calamelyik boltban?:)

2012. aug. 16. 20:05
 4/5 A kérdező kommentje:

a*

v*

2012. aug. 16. 20:05
 5/5 anonim ***** válasza:

Érdemes lenne smink előtt valami nappali krémmel bekenni az arcod. Van kifejezetten pattanásos bőrre készült is.

Egyébként meg hamarabb eltűnnek a pattanások, ha hagyod szellőzni...

2012. aug. 21. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!