Mi az a korrektor? Mire kell használni és hogyan?
Tudom..hülye kérdés ... de màr sok embertől hallottam ezt a szót. Azt tudom hogy valami sminkszerűség,de sem a hasznàlatàt, sem pedig azt nem tudom hogy mire jò ... szeretnék venni egyet, de nem tudom hogy melyik jò ... kreol bőröm van,és max 900-1000 ft-ot tudnék
ràszànni... hallottam/làttam hogy az essencenek és a miss sportynak is vannak korrektorjai... elôször ezek èrdekelnènek,hogy melyik termèkükre èrdemes beruhàzni... köszönöm! 15/L
Megfelelő korrektorral az apróbb bőrhibák jól elfedhetőek, pl. pattanás, mitteszer, pici sebek, szem alatti karikák.
A használata attól függ, milyen a korrektor. Van folyékony korrektor, amit az ujjaddal szépen el tudod dolgozni a bőrödön. Van stiftes korrektor is, olyan, mint a rúzs. És van poros korrektor is, olyan, mint a szemhéjpúder, ezt is el lehet dolgozni ujjal, vagy akár sminkecsettel is.
Nekem legjobban az essence folyékony korrektora vált be, a stay all day. Azt hiszem 800Ft körül van. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!