Vannév kérdése:
Fűzőt vennék, ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Sokszor gondolkoztam azon, hogy meglepem magamat egy fűzővel, viszont a melleim picik.
Mit gondoltok, szerintetek nagyon bután fog rajtam állni, vagy esetleg egy próbát megér?
2012. aug. 14. 23:31
1/7 anonim válasza:
Nekem is pici (75AA) a mellem, gyakran hordok fűzőt és még jól is áll. Csak úgy esik lefelé a pasik álla amikor meglátnak benne... :P
2/7 anonim válasza:
nekem is. pici cicim van, hordok fűzőt, és jól áll
3/7 anonim válasza:
Válassz derékfűzőt és az optikailag nagyobbítani fogja a cicid. Jobban is tudod kombinálni más ruhákkal mint a teljes melles fűzőt. Egy derékfűzőt hétköznap is tudsz viselni, a teljes mellesek azért alkalmibbak. A derékfűzőnél pedig, ahogy írtam nem lesz ciciproblémád.
A teljes mellesnél még van egy olyan trükk, hogy vagy a melltartó szivacsát beteszed vagy vannak a szilikon feltapadós melltartók, no ha olyant beteszel a fűzőbe az is felturbózza a dekoltázsod :-)
Itt találsz jó áron derékfűzőket:
4/7 anonim válasza:
Alapból nem állna hülyén, csak ne spórolj rajta. Egy barátnőm mindig büszkélkedik, milyen jó fűzőt vett a turkálóban, de mivel nem az ő mérete, nagyon eláll a mellétől(neki is kicsi melle van), és az nem néz ki jól. Szóval vegyél inkább drágábban, de mindenképpen a méretedben és jó minőségúűt.
5/7 anonim válasza:
Vannak olyanok, amiknek szivacsos a melltartórésze. Én H&M-ben és NewYorkerben vettem 1-1 ilyet, nagyon szépek.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat ^^Igyekszem őket megfogadni :)))
2012. aug. 15. 12:36
7/7 anonim válasza:
Szia! Én nekem nagyok a melleim, de imádom a fűzőket, mindenkinek jól áll. Van egy ismerősöm akitől rendelem a fűzőket, nagyon sok fűzőt árul a xs-6xl-ig és jó áron, ha gondolod hogy szeretnél rendelni, priviben tudok segíteni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!