Sose töltik fel?
Figyelt kérdés
Az essence-ból szeretnék egy konkrét színt(sweet as candy)halvány tejes rózsaszín francia manikűrhöz kéne meg nem túl drága,minden egyes nap szinte be megyek legalább 2 helyre ahol árulnak essence-t de a polcok üresek vagy ennyire elkapkodják őket?2012. aug. 14. 12:59
1/5 anonim válasza:
Ezt már én is tapasztaltam.
Én konkrétan fehéret keresek (nem tudom, mi a neve), e akármelyik drogériában nézem (Dm, Rossman, Müller), sosincs. Mindig csak 1-2 darab van.
Szerintem csak akkor töltik fel, ha új áru érkezik/készletcsere van.
2/5 anonim válasza:
Szerintem azért lehet, mert megújulnak a lakkok, nagyobb lesz, más színek, új csomagolás, új ár, minden. Külföldön már azok kaphatók, itt elvileg aug. vége, szeptember eleje lesz. Gondolom ezeket meg már nem gyártják, szóval a készlet erejéig című másor van érvényben. :D
3/5 A kérdező kommentje:
na de ilyet hát már két hete várom hogy feltöltsék a polcokat ,már gondoltam rá hogy veszek másból hasonló színűt rimmel-től és az hát elég drága 1300ft és még hol van az alap lakk stb. úgy nem éri meg :((
2012. aug. 14. 13:17
4/5 anonim válasza:
vegyél moyrát..Olcsóbb,nagyobb és rengeteg színben van,sose tapasztaltam készlethiányt és ugyanolyan minőség.
5/5 anonim válasza:
én is azt látom, hogy nemcsak az essence, de más márkának a polca is üresen tátong hetek óta. Teljes körömlakkhiány, a drágák persze fullon vannak. Kifogytak a nyári színek????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!