Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Barna szempillaspirál megfelel...

Barna szempillaspirál megfelelő a hétköznapokra?

Figyelt kérdés

Hétköznap nagyon enyhén sminkelek, szempillaspirál + színtelen ajakápoló (néha színezett hidratáló).

Ez így minde rendben is volna, de mivel szőke a hajam, azonnal észre lehet venni, hogy sminkeltem.

Barna szempillaspirál előnyösebb lenne? (A szempilláim természetes színe is sötétbarna.)

Tudnátok ajánlani egy jó barna szempillaspirált maximum 2000 Ft-ig?

Köszike! :)

2012. aug. 12. 21:23
 1/6 anonim ***** válasza:
92%

Nem tudom van-e, mert én feketében vettem: NYC Big Bold Lashes - szuper szép pillákat csinál, és kb. 1300 Ft. Néz meg a Müllerben.

Szőkéknek nagyon jó ötlet a barna spirál, sokkal természetesebb.

2012. aug. 12. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:
szerintem nyugodtan mehet a fekete is a hétköznapokon is. egyáltalán nem túlzás.
2012. aug. 12. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, lehet, hogy a fekete is jó lesz. csak ne az extra blacket válaszd.
2012. aug. 12. 23:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Igen, a szőkéknek általában a barna szempillaspirált szokták ajánlani, mivel a világos haj miatt a pillák is világosabbak, egyébként Avonnál lehet venni barna szempillaspirált és van amelyik nagyon olcsó :))

www.avon.hu

2012. aug. 13. 17:27
 5/6 anonim ***** válasza:
Ó, Jézusom, ezen mit kellett lepontozni? (1-es)
2012. aug. 13. 23:03
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi mindenkinek!

Nem én pontoztalak le, én mindenkiét hasznosnak jelöltem.

2012. aug. 14. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!