Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Mennyibe kerül és hol tudok...

Mennyibe kerül és hol tudok venni hairagami-t?

Figyelt kérdés

Nagyon megtetszett a képek alapján és gondoltam az én mell alá érő hajamból szép kontyokat lehetne csinálni.

Fodrászkellékesnél? Vagy mondjuk 1 eurósban? Milyen árban?

Előre is köszi! :)

#frizura #konty #hairagami
2012. aug. 12. 20:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Én kínaiban vettem, 2 db volt 800-900 Ft.
2012. aug. 12. 21:58
 2/10 A kérdező kommentje:

Köszi! :)

És jól működik, úgy értem, hogy nem bóvli?

Van hozzá kis füzet, hogy milyen frizurákat lehet vele elkészíteni?

2012. aug. 13. 10:46
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem volt hozzá. Minőségre biztos nem olyan, mint a TV shopos, de igazából működne szerintem, csak az én hajammal nem kompatibilis. xD Rengeteg hajam van és fenék alá ér, úgyhogy azt magamnak nem nagyon tudom feltekerni vele, ezért nem használom.
2012. aug. 13. 14:46
 4/10 A kérdező kommentje:
Uu, de jó neked, biztosan csodaszép hajad lehet! Hogy növesztetted meg olyan hosszúra? Magától nőtt meg, vagy valahogy rásegítettél? Egyébként köszi még egyszer a választ! ;)
2012. aug. 14. 21:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Gyerekkorom óta növesztettem. :) Próbáltam 1-2 éve rásegíteni, hogy gyorsabban nőjön. Mindenféle hajtonikokkal, pakolásokkal, ricinusolajjal. Egyik sem használt. A vitaminok kicsit segítettek, de nem jelentősen.
2012. aug. 14. 21:43
 6/10 A kérdező kommentje:

És most hány éves vagy? (remélem nem baj, hogy megkérdem)

Én egyébként ricinusolajjal próbálom mostanában növeszteni, szeretnék köldökig érő, egészséges hajat. :)

Egyébként hogyan ápolod a hajad, hogy egészséges legyen? Milyen gyakran mosod meg?

Bocsi, hogy ennyit kérdezek, csak egyszerűen kíváncsi vagyok! (:

2012. aug. 15. 11:09
 7/10 anonim ***** válasza:

23 vagyok. :) 3 éve kezdtem el intenzívebben növeszteni és jobban ápolni. Akkor fenékig ért, de elég csúnya volt, mert addig nem nagyon foglalkoztam vele. Azóta kb. 20 cm-rel lett csak hosszabb, mert gyakran vágom. Viszont szépen rendbe jött, a vége is sokkal vastagabb lett.

3 naponta mosom általában, gyereksamponnal. Utána balzsamot teszek rá (Wella Repair a kedvencem). Még vizesen beolajozom pár csepp kókuszolajjal. Miután magától megszáradt befújom kifésülő sprayvel (ebből Pantene Aqua Lightot használok) vagy teszek rá hajvégápolót. Emellett szinte mindig feltűzve hordom, és próbálok óvatosan bánni vele.

2012. aug. 15. 12:46
 8/10 A kérdező kommentje:

Hát akkor tényleg megdolgozol érte. :)

Pontosan melyik samponnal mosod a hajad? Szerinted jót tenne az én hajamnak, ha átváltanák baba samponra?

Ja, és köszi a tippeket, lehet én is kialakítok ilyesfajta hajápolási szokásokat! ;D

2012. aug. 15. 16:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Végigpróbáltam szinte az összes babasampont, de mindig ennél maradok. Sárga flakonos Dulgon kids. Dm-ben 530 Ft körül van. Ezen kívül még a dm Babylove samponja vált be, a többi gyereksampon egyáltalán nem. Viszont ezek mellett minden 4-5. mosásnál egy "rendes" sampont is használok, mert ezek annyira gyengédek a hajhoz, hogy nem távolítják el teljesen az ápolószerek maradványait.

Ha gondolod próbáld ki, nem veszítesz vele sokat akkor sem, ha nem jön be. Sokan nem szeretik, mert nem habzik annyira, mint a normál samponok, amik káros tisztítószereket tartalmaznak, és nem is lesz tőle "csikorgóan tiszta" a haj. De pont ez a lényege, ezért nem károsítja. :)

2012. aug. 16. 06:25
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönök mindent! (:
2012. aug. 16. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!