Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Fiúknak milyen alapozó a jó?

Fiúknak milyen alapozó a jó?

Figyelt kérdés
Pár pattanást akarok halványítani, a bőröm barnásabb, de nem teljesen csokiszínű. Ja meg, ti merre szoktátok venni? Hol érdemes keresnem? DM-be? Vagy hol? :D Milyet használtok, illetve milyen feltételeket kell nézni választáskor?
2012. aug. 12. 14:46
 1/4 anonim ***** válasza:

most nemazért de fiúnak alapozó?:DD én külön bírom ha egy fiúnak nem bababőre van xd

ha nem akarsz beégni, és nem akarod h látszódjon szerintem inkább korrektorceruzát vegyél. vagy ha alapozót szeretnél mindenképpen, akkor hogy egyenletes legyen mindenhova kell. én a dm-ben szoktam venni, de a drágább fajta jött be eddig csak, olyan 2000-3000 körül van. és a boltban van teszter minta, mindenképpen az arcodon is próbáld ki, mert ha nem illik hozzá a szín az ciki :D

2012. aug. 12. 17:09
 2/4 anonim ***** válasza:
22%
Atyég, hová fajult a világ? Ha problémád van a bőröddel menj egy bőrgyógyászhoz vagy esetleg kozmetikushoz. De alapozó? Legközelebb már azt akarjátok tudni, hol lehet a legmenőbb koktélruhákat és tűsarkúakat venni? Könyörgöm, próbáljatok meg férfiak lenni! Ez undorító és szánalmas.
2012. aug. 12. 21:40
 3/4 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább korrektort használj. Vagy BB krémet(alapozó és hidratáló egyben), az teljesen beleolvad a bőrbe, dm-ben kapni mindkettőt.
2012. aug. 13. 11:35
 4/4 anonim ***** válasza:
NE. HASZNÁLJ. SEMMIT!!! A bátyámnak is problémás bőre van ahogy nekem is (lány vagyok) én használok, és ő is akart, de nem engedtem neki hanem inkább adtam neki krémet, és nagyon szépen helyrejött tőle, és már nem is akar semmit használni :)), inkább menj el bőrgyógyászhoz, és ott megmondja hogy a te bőrtípusodra milyen krémet használj :))
2012. aug. 13. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!