Milyen következményei lehetnek a pc nek?
Attól függ milyen piercing. Nekem ajakpiercing volt, tönkretette az első fogaimat, ki kellett venni.
Köldökpiercing mindig begyulladt mert hozzáér a ruha.
Szemöldök piercing haveromnak volt, ilyen fura dudor nőtt mellé...azt mondták ez gyakori ennél.
Orrpiercing talán még ami a legjobb lehet... arról még nem hallottam rémhíreket, két embert ismerek akiknek már több mint 10 éve van. De nekem nagy orrom van, úgyhogy nekem az nem jó. =/
Ajak piercingnél a fogaidat b*szhatja el, főleg zománcot szedi le ha "szórakozol" a pc-vel. Ha rosszul szurják elfertőződik, kikezdi az ínyedet, vadhús(!) nőhet mellé ezért piercingessel szurasd!
Nyelvpiercingnél ha fém van esetleg ráharapsz letörik a fogad(ez még csak egyik haverommal történt,mástól nemhallottam még.) Semmiképp ne szúrasd hozzánemértővel, mert nem éri meg hogy ferdén szúrja,elfertőződjön vagy egy eret szúrjon át, tehát piercingessel szurasd.
Nem lebeszélni akarlak nekem 3 ajak pc-m van és semmi baj nincs vele, nyelv pc-t meg tervezem(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!