Mennyi idő elteltével lehet a hajat újrafesteni? Mik a következményei?
Kedden szőkés-barna helyett kb vöröses-szőke színt varázsolt a Drága fodrász a hajamból. Ezelőtt csak melírozva volt, úgy 3 éven át, de másfél éve abba hagytam. Most lett először befestve az egész, és szépen el....ták. Mindenképp szeretném visszafestetni barnára, minél előbb.
Arra gondoltam, szombaton visszafestetem. Milyen következményekkel járhat ez? Hajhullás, törés, stb????
Nekem egyszer narancssárgát varázsolt szó szerint a fodrász barna helyett!Én másnap vettem két doboz sötétbarna festéket és átfestettem magamnak!Semmi bajom nem lett,mert már gyakorlott hajfestő voltam,na meg a saját hajamon bemertem vállalni.Azért nem feltétlenül ajánlom ezt neked.De én konkrétan zokogógörcsöt kaptam,mikor a fodrász elb*szta a hajam :(
Ja és nekem pl volt nagyon világos szőkére is festve a hajam,amit egyik napról a másikra festettem be sötétbarnára(1-2hét után újrafestettem mert ledobta a színt),viszont amíg szőke volt nem nőtt egyáltalán a hajam.
Nekem a barnától jött végülis rendbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!