13-15 éves lányok! Ti sminkelitek magatokat suliba, hétköznapokra?
Figyelt kérdés
Ha igen, mit szoktatok használni? Gondolok alapozó,spirál, tus, szemceruza...2012. aug. 10. 23:01
21/48 anonim válasza:
NEM! Ne sminkeljétek magatokat, amíg nem muszáj! A fiatal lányoknak gyönyörű az arcuk! használjátok ki természetes adottságaitokat! Szájfény, vagy egy kis rúzs lehet, meg nagyobb korotokban egy kis szempillaspirál! ennyi elég! A természetes mindig szebb
22/48 anonim válasza:
Nem mindenkinek olyan gyönyörű az arca, előző, nekem pattanásos, heges és mitesszeres :(
19. válaszoló voltam.
23/48 anonim válasza:
13/L vagyok amikor olyan kedvem van a suliba szoktam spirált meg szájfényt rakni meg mondjuk ha moziba, színházba meg ilyen helyekre megyek
24/48 anonim válasza:
A suliban a mi osztalyunkon kivul mindegyikben agyon vannak sminkelve. Az 5-6. osztalyosok is hasznalnak szemceruzat. Ettol nem lesz szebb az arcuk, csak csunyabbak. 13-14 evesen a korrektor (pattanasra szukseges, hogy ne igenytelen benyomast kelts) es ha nagyon akarsz, LEGFELJEBB szempillaspiral. 14/l
26/48 anonim válasza:
most megyek 8.-ba de nem...ismerek olyan kislányokat akik most lesznek 4.-esek és undorító sminkkel járnak iskolába...pl.:az egész szemhéjuk pink,zöld,lila vagy kék.. +ehhez valamilyen rúzs...mondjuk az anyukájuk se normális...
28/48 anonim válasza:
Fiú vagyok :D 14 éves,bocs h ide írok,de nekem sokkal jobban bejönnek a smink nélküli lányok,ahogy sok fiúnak :D Persze nyílván nincs vele gond ha néha kifesti magát,sőt.. De ne minden nap fesse ki magát,mutassa a természetes arcát,és abba a testbe/arcba/lélekbe szeressen bele a srác aki beleszeret,ne a kimázolt cicababába :D Mellesleg ráér 16-17 évesen a smink
29/48 B25 válasza:
13 vagyok és nem sminkelek.Felesleges ne zért menj suliba. :(
30/48 anonim válasza:
Igen. Szempillaspirált, szájfényt és néha szemceruzát alulra.:)
Korrektort eddig nem használtam, de következő tanévben már lehet hogy fogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!