Csajok, nektek hány darab van az alábbi kozmetikai termékekből?
Ajakápoló
Szájfény
Rúzs
Parfüm
Miből melyik a kedvencetek?
Lécci, kort is! :)
Nem vagyok tul csajos, szoval:
1. nincs (vagy ez a "szölözsir" akar lenni? abbol 2)
2. nincs
3. 2, szinte soha nem hasznalom
4. 1
Tudom, nem epp ilyen valaszokra vartal...:)
21L
ajakápoló: kb 6-7
szájfény: 3
rúzs: 2
parfüm: 4-5
Amit különösen szeretek az a Manhattan long lasting szájfénye, parfümből a rózsaszín Puma. A másik kettőből nincs kedvenc :)
19/L
Pont ezeket használom legkevésbé. :D Mindig a szememre fektetem a hangsúlyt, a számra csak lightosan kenek valami nem túl feltűnőt.
Ajakápoló: 1
Szájfény: 3
Rúzs: 4
Parfüm: 3 "rendes üveges", és 2 golyós miniparfüm
22/L
1.4-5
2.10-14
3.5-6
4.7
nagyon szeretem az essence szajfenyket
20/L
1:1, bár lehet még a télen használt táskákban :D
2: kb 10-12; kedvenc: Art Deco chilis szájfénye
3: 0 ( nem szeretem a rúzsokat)
4: 7; kedvenc: Hermes-Kelly, Narcisso Rodrique: Essence
27/L
ajakápoló:1
szájfény:3
rúzs:6
parfüm:5 :)
14/L
1. 1 db (Ezt mindennap, rendszeresen használom. Nekem ez az egy vált be: kék színű, Labello Hydro care. A többi ajakápolótól maszás, darabos lesz a szám.)
2. 3 db (de általában nem használom)
3. 4 db (nem használok, csak valamilyen nagyobb eseményen, bulikba)
4. 1 db (ha elfogy, veszek másikat. Most a Playboy - Play it sexyt használom és nagyon jó!!)
Ajakápoló: 2, egy sima alterrás és egy dinnyés baleás (kis tégelyes).
Szájfény: 1, essence, imádom. :D
Rúzs: 3, egy essence, 2 noname. Az essence rúzzsal kicsit mellé lőttem, szép, élénk piros, gondoltam itt a nyár, bátran bevállalhatom, de nem igazán áll jól. A másik kettő viszont jól áll és szeretem is, bár nem igazán tartós, ezért ezeket is ritkán használom.
Parfüm: 3, ebből kettőt használok jelengleg, a 3.-at ajándékba kaptam nemrég, de előbb elhasználom a másik kettőt.
17L
Ajakápoló: Nemrég fogyott el.
Szájfény: 1
Rúzs: 5 azt hiszem, nincs kedvencem
Parfüm: 3 rendes és egy kicsi golyós. Van egy Nina Riccitől, anyutól kaptam ajándékba. Az a kedvencem, de ritkán használom, mert elég drága volt és nem akarom, hogy gyorsan elfogyjon.
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!