Honnan tudom, hogy a szempillaspiralom mar nem jo?
Figyelt kérdés
Meg a rairt ido nem telt le...de emlekeim szerint elejen mintha masabb lett volna. Most is jonak erzem, de mintha kicsit beszaradt volna...de vegul is nem is az, hogy beszaradt..tehat mik azok a jelek?2012. aug. 8. 17:13
1/9 anonim válasza:
Alapból három havonta cserélni kell(ene) a sminkeket. Ha jól ismered a terméket, akkor nézd meg, hogy nem-e változott a színe, szaga, állaga (ha beszáradt, akkor az már egy jel), mert nekik is van szavatossági idejük.
2/9 A kérdező kommentje:
Vettem ujat...es az allaga szine szaga olyan mint annak.
Hasznalatnal erzem, hogy nehezebb.:/ de majd meglesem az ujjal, hogy milyen.
2012. aug. 8. 17:47
3/9 anonim válasza:
Az a legbiztosabb, hogy lecseréled egy idő után (mondjuk 3-5 hónap) mert ha kezd beszáradni, akkor úgy sem tudod használni.
5/9 A kérdező kommentje:
De maga ahogy húzom ki kicsit a végén ott a festék, az meg nem tűnik úgy.:/
Bár emlékeznék, hogy első alkalommal is ilyen volt-e...csak mert több spirált is használok...aztán már nem is vágom, hogy az elején is ilyen volt-e.:)
Mert van spirálom, ami már megvan egy ideje, kicsivel több ideje, mint a lejárati idő és semmi baja.
2012. aug. 8. 20:28
6/9 anonim válasza:
Én onnan szoktam tudni, hogy nehezebb felkenni, jobban összeragadnak a szempillák tőle, meg darabokban potyog le. A legtöbb spirálnak fél év a szavideje, az van ráírva. Na most ehhez képest nekem pl. az Essence 3 hónap után használhatatlan. A drágábbak viszont sokáig bírják. Van egy egy éves Max Factorom, igaz nem használom minden nap, de semmi baja, olyan, mint új korában. Hülye leszek kidobni egy majd' 4000 Ft-os spirált fél év után, mikor tökéletesen működik. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Megkérdezhetem melyik Essence spirállal jártál így?:)
Nekem 2-3 Essence is van, de abból a másik kettő teljesen használható.:)
Meg van drágább kicsivel azok is jók még.:)
2012. aug. 9. 14:48
8/9 anonim válasza:
Nekem a multi-action false lashes volt ilyen, meg kb. 2 hónapja vettem az All Eyes On Me-t, és már az is kezd tönkremenni.
9/9 A kérdező kommentje:
nekem az i love extreme.
2012. aug. 9. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!