11 éves kislányomnak "bajusza van" pihe, de nagyon látszik. Mit ajánlotok? Tapasztalat?
11 évesen ezzel még tökéletesen együtt lehet élni.
Később meg lehet csipeszelni vagy gyantázni.
Nem szeretnék senkivel kötekedni, de akkor sajnos nem ismeritek a mai 11 éveseket. Az én sulimban más pasiztak ...
Ha valakinek olyan a természete, bármiért képes kicsúfolni a másikat.
De a kérdésre válaszolva:
Szőkítés az egyik megoldás, de lehet, hogyha úgy esik a fény, világít, mert nagyon világos a színe.
Másik megoldás a gyanta, amitől kipirosodik, irritálhatja a bőr, és innentől kezdve egész életében gyantáznia kell.
Ha már gyanta, akkor ilyen legyen, mert nem irritálja a bőrt, nem pirosodik ki.
A 2. receptet készítsd el, de először csak fél adaggal, mert nem biztos, hogy sikerül.
Nagyon kényes. Ha nem főzöd meg eléggé/túlfőzöd (ami a gyakoribb, mert csak pár pillanaton múlik) dobhatod ki az egészet.
(boltokban is lehet kapni, de nem valami olcsó ... kb. a Veet-el egy árban van)
Remélem tudtam segíteni, majd írd meg, hogyan orvosoltátok problémát! :-)
Még nem próbáltam a cukorgyantát, de az olvastam, hogy kevésbé durva, mint a normál. Érdemes lenne kipróbálnotok.
Vagy ott egy másik természetes módszer, a "cérnázás". Hamar meg lehet tanulni, nem fáj annyira, mint a gyanta, mégis szép az eredmény. Én régóta így távolítom el a "bajuszom", és teljesen leszedi, ráadásul szinte ingyen van.
Utolsó előtti vagyok.
Utolsó: ezt ki fogom próbálni! :-)
És igen, a cukorgyanta nem olyan durva, gyerek is kibírja azt a minimális fájdalmat, alig érezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!