Szerintetek szép ez a medál?
2012. aug. 7. 21:40
1/11 anonim válasza:
Szépnek szép...Kinek mi tetszik. A csajok szeretik az ilyesmit,legalábbis az asszony oda van ezekért...
2/11 anonim válasza:
Nekem alapból nem tetszenek ezek a köves medálok, mert nem az én stílusom, ám ha a feleséged hord ilyesmi ékszereket akkor szerintem megveheted, rosszat nem teszel vele. Végülis az a fontos, hogy gondoltál rá :) De amúgy szép, csak hát én nem szeretem az ilyeneket :D
3/11 anonim válasza:
Nekem tetszik.Van ugyan ilyen medálom,csak más féle ásvány és imádom(meg persze sokat is jelent a számomra)
23/N
4/11 anonim válasza:
Ha a feleséged szereti az ilyesmit. Nekem a legtöbb nőismerősöm odavan a hasonló stílusú ékszerekért, szóval ilyesminek tényleg szokott örülni a legtöbb nő. De ha mást nem, a szándékot csak értékelni fogja :)
5/11 A kérdező kommentje:
12mm vastagságú! az nem túl vastag?
2012. aug. 7. 22:33
6/11 anonim válasza:
Nem túl vastag egyáltalán!
Amúgy igen a legtöbb nő szerei az ilyesmit!
Szerintem vedd meg neki.
(De ahogy elnéztem ezen nincs olyan kis karika amivel nyakláncra lehet tenni.)
8/11 anonim válasza:
Szerintem amit másodszorra linkeltél..szörnyű :) Bocsi. Én a helyedben a linkelt listáról a 7.-et választanám. Az is rózsakvarc, és sokkal finomabb, és nőiesebb mint a 6. medál. De persze te ismered, hogy milyen a stílusa, és biztos örülni fog neki, hiszen tőled kapja, és látja, hogy gondoltál rá :)Én is örülnék a helyében.
9/11 A kérdező kommentje:
Nekem is a 7.-es tetszett a legjobban, meg is akartam rendelni csak sajnos az elfogyott!
2012. aug. 8. 00:11
10/11 anonim válasza:
Hát akkor esetleg nézz körül máshol, vagy rendeld meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!