A fültágítást otthoni módszerekkel vagy piercernél javasoljátok?
Szerintem célszerűbb olyannal végeztetni, aki csinált már ilyet. Persze a legfontosabb az eszközök fertőtlenítése.
(Tudom, hogy magánügyem, de én nem javasolnám sehol - mert egyszerűen nem tetszik. De ha már így kérdezted akkor nem hagyhattam ki...)
ha csak 5mm szeretnél, akkor célszerűbb elmenni piercerhez.
akár egy alakalommal is megtudják csinálni ezt a méretet.
vagy: veszel egy tágítócsigát, 5mm-est és elkezded magadnak.
az úgy 1,5 hét alatt, szép egyenletes tágítással meg is lenne.
Hát figyelj. nekem 8 milisem van.
És. először átraktam rajta 3 fülbevalót, hagytam 3-5 órát benne. aztán megpróbálkoztam egy fülpiszkálóval. azt hagytam 1,5 napig. ( szépen meg is gyógyult) aztán kb óránként tekertem 2x át rajta celluxot. így megcsináltam 2 nap alatt 4 milire, aztán meg keresgéltem mindenféle tollbetétet stb ;6 milist.
kicsit eltért a témától de tanultál vmit.. na de az a lényeg, hogy ha piercernél csinálod összefosod a bokád..én inkább házilag csinálnám..
Köszönöm a válaszokat !!
Utolsó, mit értesz az alatt, hogy összefosom a bokám? :S
bár nem azt utolsó vagyok, de tudom miről beszél: nekem 12mm-is tágítóim vannak. az első 10mm maga volt a kínszenvedés, a 4mm-is tágító helyére berakni az 5öst, hát nem volt egy gördülékeny és fájdalommentes folyamat.
ezt a kérdést neked kell eldönteni: kibírod a fájdalmat, bevágsz a tágításba, tűrve azt, hogy más okoz neked fájdalmat, vagy elkezded te magad a magad ütemében és annak tudatában, hogy igencsak fájni fog, de azt a fájdalmat te kontrollálod.
Köszönöööm (:
Fertőtlenítő/gyulladáscsökkentő módszerek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!