Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » A fültágítást otthoni módszere...

A fültágítást otthoni módszerekkel vagy piercernél javasoljátok?

Figyelt kérdés
Még nem álltam neki, nem tudom melyik módszer a biztonságosabb vagy hogy is mondjam. nem szeretnék nagyon, max. 5 mm-t. 18/L

2012. aug. 7. 17:30
 1/9 anonim ***** válasza:

Szerintem célszerűbb olyannal végeztetni, aki csinált már ilyet. Persze a legfontosabb az eszközök fertőtlenítése.

(Tudom, hogy magánügyem, de én nem javasolnám sehol - mert egyszerűen nem tetszik. De ha már így kérdezted akkor nem hagyhattam ki...)

2012. aug. 7. 17:38
 2/9 anonim ***** válasza:

ha csak 5mm szeretnél, akkor célszerűbb elmenni piercerhez.

akár egy alakalommal is megtudják csinálni ezt a méretet.

vagy: veszel egy tágítócsigát, 5mm-est és elkezded magadnak.

az úgy 1,5 hét alatt, szép egyenletes tágítással meg is lenne.

2012. aug. 7. 18:56
 3/9 anonim válasza:

Hát figyelj. nekem 8 milisem van.

És. először átraktam rajta 3 fülbevalót, hagytam 3-5 órát benne. aztán megpróbálkoztam egy fülpiszkálóval. azt hagytam 1,5 napig. ( szépen meg is gyógyult) aztán kb óránként tekertem 2x át rajta celluxot. így megcsináltam 2 nap alatt 4 milire, aztán meg keresgéltem mindenféle tollbetétet stb ;6 milist.

kicsit eltért a témától de tanultál vmit.. na de az a lényeg, hogy ha piercernél csinálod összefosod a bokád..én inkább házilag csinálnám..

2012. aug. 7. 19:01
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat !!

Utolsó, mit értesz az alatt, hogy összefosom a bokám? :S

2012. aug. 7. 19:53
 5/9 anonim ***** válasza:

bár nem azt utolsó vagyok, de tudom miről beszél: nekem 12mm-is tágítóim vannak. az első 10mm maga volt a kínszenvedés, a 4mm-is tágító helyére berakni az 5öst, hát nem volt egy gördülékeny és fájdalommentes folyamat.

ezt a kérdést neked kell eldönteni: kibírod a fájdalmat, bevágsz a tágításba, tűrve azt, hogy más okoz neked fájdalmat, vagy elkezded te magad a magad ütemében és annak tudatában, hogy igencsak fájni fog, de azt a fájdalmat te kontrollálod.

2012. aug. 7. 20:48
 6/9 anonim ***** válasza:
*belevágsz
2012. aug. 7. 20:49
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem most 10 mm-s, de én otthon ajánlanám. Szépen fokozatosan meg lehet csinálni, neten 1000 féle ötletet találsz hozzá (azét csak ésszel :D ). Piercernél nekem túl brutális, de erről is talász videót pl. youtube-on :)
2012. aug. 7. 21:45
 8/9 anonim ***** válasza:
2012. aug. 7. 21:49
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöööm (:

Fertőtlenítő/gyulladáscsökkentő módszerek?

2012. aug. 7. 22:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!