Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik haj tetszik jobban?

Melyik haj tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Ez: [link]

Vagy ez: [link]

Nekem olyasmi, mint az első képen, de gondolkoztam, hogy levágatom. Szerintetek?

2012. aug. 7. 16:45
 1/10 anonim ***** válasza:
nekem mindkettő tetszik, de ne vágasd le olyan rövidre. én is levágattam és nem tudom visszanöveszteni, mert megunom a félhosszút és mindig levágatom rövidre(még szerencse, hogy gyorsan nő)
2012. aug. 7. 16:55
 2/10 anonim ***** válasza:
NE hogy levágasd! Sok hátránya van: Nekem derékig érő aranyszőke hajam volt levágattam 2 éve akkorára mint amilyen a 2. képen van de még mindig rövid pedig azóta növesztem kipróbáltam növesztő szereket,ricinusolajat,sok vitamint bevinni a szervezetembe de nagyon nagyon lassan nő.Ha egy kicsit is növöget akkor meg mingyárt vissza kell vágni kb.egy kisujjnyi hosszúságot mert nagyon töredezik.A hosszú hajammal tudtam mit kezdeni fonni,felkötni stb.de a rövid hajammal nem tudok mit kezdeni felfogni nem tudom mert túl rövid.Sehogy nem áll meg akárhogy zselézem.Vasalni nem vasalhatom mert akkor még lassabban nől.Szóval kín szenvedés.Meg nekem a hosszú haj jobban is állt.Szóval valakinek jól áll meg szereti,tudja viselni de én nem vagyok oda érte.NEHOGY LE MERD VÁGATNI!!! Ha nem akarsz úgy járni mint én!!(bocs hogy hosszú lett)
2012. aug. 7. 17:02
 3/10 anonim ***** válasza:
Az első jobb. Szerintem ne vágasd le.
2012. aug. 7. 17:02
 4/10 anonim ***** válasza:
a 2. jobb, szerintem, az 1. unalmas
2012. aug. 7. 17:05
 5/10 anonim ***** válasza:
Az első jobb, ne vágasd le!
2012. aug. 7. 17:15
 6/10 anonim ***** válasza:
Az 1.jobb! Le ne vágasd! :)
2012. aug. 7. 17:38
 7/10 anonim ***** válasza:
Első!:) Töredezik a hajad, vagy csak a változtatás miatt vágatnád le, vagy most jobban tetszik a rövidebb haj? Milyen gyorsan nő a hajad, mert ha esetleg levágatod és megbánnád... De nekem mindenképpen az első:) 14/L
2012. aug. 7. 18:06
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem is az első.A hosszú hajat több féle képpen lehet hordani , pl. ha zavar akkor fel lehet fogni vagy fel lehet tűzni.És lehet variálni.De ha levágatod és megbánod akkor nem tudsz semmit csinálni.Na jó paróka vagy 1426246 tincs póthaj esetleg , vagy pedig hajhosszabbítás ( ami pedig elég drága).De gondolom azt nem akarod.Amúgy is egy lánynak legyen szép hosszú haja. (14L)
2012. aug. 7. 22:05
 9/10 anonim ***** válasza:

1 !!!!

Hosszú ♥♥♥

2012. aug. 7. 23:17
 10/10 anonim ***** válasza:
első*-*
2012. aug. 8. 09:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!