Melyik haj tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Ez: [link]
Vagy ez: [link]
Nekem olyasmi, mint az első képen, de gondolkoztam, hogy levágatom. Szerintetek?
2012. aug. 7. 16:45
1/10 anonim válasza:
nekem mindkettő tetszik, de ne vágasd le olyan rövidre. én is levágattam és nem tudom visszanöveszteni, mert megunom a félhosszút és mindig levágatom rövidre(még szerencse, hogy gyorsan nő)
2/10 anonim válasza:
NE hogy levágasd! Sok hátránya van: Nekem derékig érő aranyszőke hajam volt levágattam 2 éve akkorára mint amilyen a 2. képen van de még mindig rövid pedig azóta növesztem kipróbáltam növesztő szereket,ricinusolajat,sok vitamint bevinni a szervezetembe de nagyon nagyon lassan nő.Ha egy kicsit is növöget akkor meg mingyárt vissza kell vágni kb.egy kisujjnyi hosszúságot mert nagyon töredezik.A hosszú hajammal tudtam mit kezdeni fonni,felkötni stb.de a rövid hajammal nem tudok mit kezdeni felfogni nem tudom mert túl rövid.Sehogy nem áll meg akárhogy zselézem.Vasalni nem vasalhatom mert akkor még lassabban nől.Szóval kín szenvedés.Meg nekem a hosszú haj jobban is állt.Szóval valakinek jól áll meg szereti,tudja viselni de én nem vagyok oda érte.NEHOGY LE MERD VÁGATNI!!! Ha nem akarsz úgy járni mint én!!(bocs hogy hosszú lett)
3/10 anonim válasza:
Az első jobb. Szerintem ne vágasd le.
4/10 anonim válasza:
a 2. jobb, szerintem, az 1. unalmas
7/10 anonim válasza:
Első!:) Töredezik a hajad, vagy csak a változtatás miatt vágatnád le, vagy most jobban tetszik a rövidebb haj? Milyen gyorsan nő a hajad, mert ha esetleg levágatod és megbánnád... De nekem mindenképpen az első:) 14/L
8/10 anonim válasza:
Szerintem is az első.A hosszú hajat több féle képpen lehet hordani , pl. ha zavar akkor fel lehet fogni vagy fel lehet tűzni.És lehet variálni.De ha levágatod és megbánod akkor nem tudsz semmit csinálni.Na jó paróka vagy 1426246 tincs póthaj esetleg , vagy pedig hajhosszabbítás ( ami pedig elég drága).De gondolom azt nem akarod.Amúgy is egy lánynak legyen szép hosszú haja. (14L)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!