Fiatalok. Ki hogy áll a tetoválásokkal?
En a szepen kidolgozott tetovalasokat szeretem.Majd szeretnek tetovaltatni is magamra,most meg gyujtok ra.
Nem hiszem hogy megbannam, mert mar par eve tervezem.
Egy kolibrit a vallamra, es egy sarkanyt a lapockamra.
"Sokan hangoztatják, hogy "üzletemberek, felső vezetők, 6 diplomások, politikusok, ügyvédek, orvosok is tetováltatnak". Ja... csak én még nem láttam egyet sem. Lehet, hogy van 2-3 ügyvéd az országban akinek van tetkója. Lehet, hogy egy-két politikusnak is van..."
Hányat néztél már meg ruha nélkül? Honnan tudod mi van a hátán, vállán, seggén? A munkájukat nem kisgatyában végzik, úgyhogy sose tudhatod mi van rajtuk.
Valószínűleg azt sem tudod, hogy nagy melegben nem egy tekintélyes bíró egy lavór vízben áztatja a lábát a pulpituson, csak te nem látsz be a mögé sem, ami mögött ül. Ennyi erővel lehet egy 50 centis sárkány is a hátán, jó hogy nem látod, a talár ugyanis elég jól takar. Sőt, még egy rövid ujjú ing is takarja, ha csak nem vagy a bizalmas haverja minden ügyvédnek és politikusnak, hogy félmeztelenül/meztelenül parádézzanak neked, akkor azért elég meredek kijelenteni, hogy 2-3 ügyvédnek lehet tetoválása az országban. Az enyémet se látja senki, ha nem akarom. Munka közben, meg ha akarnám se látnák, mert ahhoz le kellene vetkőznöm pucérra.
11-es. A 15 éves lány vagyok. :) És a szmájli hidd el, nekem majdnem az életemet jelenti. És ez nem olyan nyavalygós tinis duma. :) Eszembe jutott még egy amit kihagytam. A bokámhoz azt, hogy "Szent találkozás".
Minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!