Győzzön-e a mostani szenvedélyem és legyen fültágítóm, vagy később nagyon meg fogom bánni?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan szeretnék fültágítót, de csak ilyen 2-3 miliset, nagyobbat nem. Csak kételyeim támadtak. Ez örökre ott maradna vagy benő valamennyire? Most 18 vagyok, később ha munkát szeretnék, egy állásinterjún ez nem túl nagy előny, igaz? Nagyon félek, hogy tönkretenném az életemet. Viszont mindennél jobban ki szeretném fejezni az egyéniségemet, aminek része lenne a fültágító is. 18/L2012. aug. 4. 21:20
11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!! Úgy tűnik, többen vannak ellene ... amúgy tényleg csak nagyon kicsit szeretnék, azt hallottam, hogy az összemegy majdnem teljesen (: csak tényleg nagyonnagyon szeretném.
2012. aug. 5. 04:29
12/14 anonim válasza:
Ha már ezen gondolkodsz,hogy megfogod bánni akkor nincs értelme. 10 mm alatt összemegy gyorsan. 2-3 mm nagyon kicsi, kb észre sem lehet venni,hogy tágítva van. Mellesleg tovább fogod tágítani mert az érzés mikor egy nagyobbat elérsz ösztönöz arra,hogy nagyobb legyen :D
Szerintem próbáld azért ki, nemfognak sehol sem szólni ekkora méretért.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :))
Amúgy szüleim is megengedik, hogy ilyen kicsit megpróbáljak.
2012. aug. 5. 20:31
14/14 anonim válasza:
Hát én esküszöm agyonütlek a szenvedélyeddel eggyüt miaza 2-3 mili az semmi nem fejezki semmit nem is látszik én télleg ki akrtam fejezni de nem másoknak magamnek és 30milis a fülem és nemérdekel másokvélemény mert a magaméra adok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!