Győzzön-e a mostani szenvedélyem és legyen fültágítóm, vagy később nagyon meg fogom bánni?
Figyelt kérdés
Iszonyatosan szeretnék fültágítót, de csak ilyen 2-3 miliset, nagyobbat nem. Csak kételyeim támadtak. Ez örökre ott maradna vagy benő valamennyire? Most 18 vagyok, később ha munkát szeretnék, egy állásinterjún ez nem túl nagy előny, igaz? Nagyon félek, hogy tönkretenném az életemet. Viszont mindennél jobban ki szeretném fejezni az egyéniségemet, aminek része lenne a fültágító is. 18/L2012. aug. 4. 21:20
1/14 anonim válasza:
Én nem javasolnám, megfogod bánni szerintem. Ez nem nől össze, csak műtéttel lehet segíteni rajta, de akkor se lesz olyan mint volt. És igen, gondolj csak bele, megpályáztál egy komoly melón, behívnak állásinterjúra, és hát az nem egy jó pont...
2/14 anonim válasza:
Szerintem később, mikor felnősz és tényleg el akarod kezdeni a komoly életedet, nagyon visszaütne egy a fiatalkori hóbort...
3/14 anonim válasza:
Ja, és milyen egyéniség?? A fiatalok nagy részének fültágítója van, ez nem egyéniség, hanem birkaság, ne is haragudj.
Találj ki valamit, ami tényleg EGYÉNI, ami a tiéd (és lehetőleg nem torzít el egy életre), és azt valósítsd meg! Na, az bátorság és dicséretes lenne, nem pedig az, ha a tömeget követed, ráadásul ilyen butaságban...
4/14 anonim válasza:
Ha már most kételkedsz benne tutira megbánod. Az aktuális divat miatt tényleg kár lenne a jövődet beáldozni.
5/14 anonim válasza:
Na, a lepontozásokból ítélve, sok itt is a fültágítós egyen-gyerek. :D
6/14 anonim válasza:
Ha kételkedsz meg fogod bánni.. én is sokat filóztam rajta aztán egyszer csak durr bele csinálom most 6mm és nem bántam meg és amúgy is ha nagyon nem tetszik akkor kiveszed és vissza forr..:)
7/14 anonim válasza:
szerintem inkább valami egyedi tetoválás kéne egy olyan helyre ahol nem látszik nagyon mert hát a munka. de attól függ mi szeretnél lenni :)
8/14 anonim válasza:
Szerintem ne torzítsd el a testedet, 30 fölött az ilyen dolgok csak a rocksztároknak állnak jól a videokban - élőben már nekik sem annyira. Minap a Balatonon volt szerencsém megcsodálni a harmincas-negyvenes, némiképp hízásnak indult családapák és családanyák tetkó és piercing kollekcióját. Mit ne mondjak, hálát adtam a jósorsnak hogy huszonévesen nem varrattam és lyuggattam ki magam - pedig full odavoltam pl. a vádlitetkókért. Az életünk nagyobbik felét (jó esetben) 30 fölött éljük, ilyenkor már szebb látvány a tükörben az ép test. Esztétikai szempontból legalábbis.
9/14 anonim válasza:
Mi az hogy kiveszed és összeforr? Egy piercing apró lyuka sem forr össze soha az életben, azután is ott marad egy lyuk. Tudom mivel nekem is volt. A fültágítót sosem értettem, kinyúlítja az ember fülét amitől rondábbnak néz ki... komolyan nem értem miért akarnak emberek rondábbak lenni. Persze hogy megbánod, ezzel komoly munkahelyre sem vesznek fel.
10/14 anonim válasza:
ha kiveszed sokkal kissebbre összemegy..csak ha nagyon nagyra csinálod akkor fog látszani. nekem több mint 2 centis volt és kb senki nem veszi észre hogy volt. nem bántam meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!