Mondanátok hétköznapi sminkeket? A szempillaspirál+szájfény párosnál azért egy kicsit komolyabbra gondolok.
Figyelt kérdés
2012. aug. 4. 17:13
1/5 anonim válasza:
Nem sokkal bonyolultabb az említettnél, de szerintem jól néz ki: szemhéjtus+szempillaspirál. Plusz szájfény, ha szereted. :)
2/5 anonim válasza:
Itt vannak jók: http://www.youtube.com/playlist?list=PL4C83B78E4C054DE6&feat..
3/5 anonim válasza:
hétköznapi, ami nem erős. Bármilyen lehet, ha halvány színekkel sminkelsz. Pl. rózsaszínes pír, de csak nagyon kevés, barna szemceruza és bézs szemhéjpúder. Mellé barna szempillafesték és halványpiros szájfény.
4/5 anonim válasza:
A tus és spirál kombót én is imádom. :)
Amit én még nagyon szeretek, a sötétbarna szemceruza, kétféle barna szemhéjpúder (egy világos és egy közepesen erős) és szempillaspirál. A szemceruzával húzol egy szép vonalat az alsó pillasor tövébe, és eligazgatod fültisztítóval. A világosabb szemhéjpúdert felviszed a belső szemzugba és szépen eldolgozod kifelé, majd a sötétebbet a külső részre viszed fel és összedolgozod a világosabbal. Végül szempillaspirállal kiemeled a tekintetedet. Ha szeretnéd egy kis pirosítóval kiemelheted az arcodat és jöhet a szájfény vagy rúzs.
Egyébként, nehéz úgy válaszolni, hogy nem tudjuk, milyen színű a szemed és a hajad.
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
barna hajam, középbarna bőröm, és kék szemem van amúgy.
2012. aug. 5. 10:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!