Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Vékony szám van, de nagyon...

Vékony szám van, de nagyon tetszenek az élénkebb rúzsok. Mik azok, amiket még fel lehet kenni vékony szájjal és nem hat közönségesnek?

Figyelt kérdés

2012. aug. 2. 14:24
 1/6 A kérdező kommentje:
*szájra, nem szájjal.
2012. aug. 2. 14:34
 2/6 seahorse888Dorottya válasza:
szerintem bármilyen színt hordhatsz ami tetszik, a lényeg, hogy csak egyvalami legyen nagyon hangsúlyos; vagy a szemed vagy a szád. Szóval ha valami nagyon élénk rúzst kensz fel, akkor natúr szemeket készíts hozzá.
2012. aug. 2. 16:04
 3/6 anonim ***** válasza:
Szerintem használj ugyan olyan színű szájkontúrt, mert az optikailag növeli a szád méretét.
2012. aug. 2. 16:24
 4/6 anonim ***** válasza:

Színből bármilyet ami passzol a bőrtónusodhoz és a fogaid színéhez. Viszont ne legyen túl sötét (képzelj el egy érett málnát, annak a színénél ne legyen mélyebb).

Ami még fontos, hogy ne legyen matt, se csillogós (szájfény se).

Selyemfényű termékeket keress.

2012. aug. 2. 19:24
 5/6 A kérdező kommentje:

Igen, de elég vékony, így sztem nem is állna jól rajtam.:(

Hiába tetszenek..

2012. aug. 7. 14:48
 6/6 anonim válasza:
Nekem ugyan ez a problémám, vékony a szám, és nem merek rúzst használni :/
2013. okt. 30. 16:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!