Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Melyik piercing a legkevésbé...

Melyik piercing a legkevésbé fájdalmas?

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 19:01
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szemöldökömben van, meg a fülemben több is.

Szemöldök érzéstelenítve volt, minimálisan éreztem, de nem fájt, utána sem, csak ha véletlenül belekaptam, vagy ilyesmi.

A fül mindig érzéstelenítés nélkül ment, azok fájtak is, de nem vészes, bőven kibírható.

2010. febr. 28. 23:32
 12/15 anonim ***** válasza:
nekem a fül lövés jobban fájt,mint az orr ^^
2010. máj. 4. 22:03
 13/15 anonim ***** válasza:
Nekem például az orr piercing fájt.Viszont a nyelvem nem-bár oda elég sok érzéselenítőt kaptam.Szóval ha rajtam múlna 5x inkább még egy nyelv piercing mint az orrom még egyszer
2010. júl. 1. 10:48
 14/15 anonim válasza:

Szia

4 éve dolgozom mint piercer tehát piercingeket szúrok

A tapasztalat az hogy a leginkább fájdalmas a porcok szúrása (pl septum) és a mell a többi kevésbé.

A legkönnyebben elviselhető, tehát amire a legkevesebben panaszkodtak az az ajak a szemöldök a köldök és talán a nyelv.

Ha van még kérdésetek piercingel kapcsolatban akkor stanby0519@hotmail.com címre nyugodtan írhattok válaszolok hamar

2010. júl. 5. 17:21
 15/15 anonim válasza:
nekem orr és alsó ajak piercing nem fájt egyáltalán, viszont kézbe nagyon rossz volt.
2010. szept. 22. 12:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!