Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » El lehet aludni tetoválás...

El lehet aludni tetoválás közben? :D Már mint az alszik akit tetoválnak.

Figyelt kérdés
2009. júl. 17. 14:50
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
85%

Hát, ha magas a fájdalomküszöböd el lehet, bár én nem tartom valószínűnek. :)

Mondjuk én olvastam végig 2órán keresztül amig a hátamon ütötték át a rajzot. De szerintem a nagy átlagra azért nen jellemző.

(Láttam én már olyan lányt aki végig ÜVÖLTÖTTE a bikinitetoválását. :))

2009. júl. 17. 14:56
 2/12 anonim ***** válasza:
82%

Szerintem nem. Eléggé fáj ahhoz, hogy csak úgy szép nyugisan relaxálj és közben elaludj :D

(gondolom akkor ezek szerint te is láttad a tv-ben, hogy egy csaj elvileg elaludt és a tetováló televarrta az arcát :D, amúgy szerintem ez kamu)

2009. júl. 17. 14:57
 3/12 A kérdező kommentje:

Azt nem írtam hozzá, hogy nekem is van tetoválásom a lábfejemen, ami szintén 2 órás volt. Én személy szerint bírom a fájdalmat, de ezt, a vége felé már üvöltözve. Bár nekem szinte csak kontúrból áll a tetoválásom.

Na, de a lényeg hogy miért kérdeztem, mert most olvastam egy cikket arról a lányról aki elvileg 3 csillagot akart, de elaludt közben és 56 csillag lett helyette. Valahogy nem tudom elképzelni hogy valaki elalszik közben.

2009. júl. 17. 15:01
 4/12 anonim ***** válasza:
78%

Tudod, ezen már én is gondolkodtam, mikor ezt a cikket elolvastam : kizárt dolognak tartom, hogy bealudjak, mikor tűvel szurkálnak! 8-o

Lehet, az a csaj be volt kábítózva?

2009. júl. 17. 15:10
 5/12 A kérdező kommentje:
De amit én olvastam ott azt írták, hogy azért aludt el mert nem akarta érezni a fájdalmat. Most akkor hogy is van. Meg egy tetoválónak azt kell csinálnia amit a vendég kér. mert ezt nem lehet leradírozni. Bár a tetoválót elnézve, én nem bíztam, volna rá magam.
2009. júl. 17. 15:26
 6/12 anonim ***** válasza:
85%
A cikkben szereplő csajszi utólag bevallotta, hogy hazudott, az apja miatt! Tényleg 56 csillagot kért az arcára, csak amikor meglátta az apja, teljesen kiakadt, és a csajszi ezért hazudta azt, hogy igazából 3 csillagot kért és elaludt... Azóta már túlesett egy plasztikai műtéten...
2009. júl. 17. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
53%
nekem 2 tetoválásom van. egyik az alhasamon, ami kicsit volt kellemetlen csak, a másik pedig a hátamon. másfél óráig tartott amíg elkészült, és repült az idő.Én tényleg elálmosodtam. bár bevallom, engem megnyugtat, a gép hangja. szeretem csak hallgatni is. de azért elaludni..nem hiszem.
2009. júl. 17. 17:25
 8/12 anonim ***** válasza:
53%

valaki belinkelné nekem azt a cikket???

lécci

2009. júl. 17. 17:33
 9/12 A kérdező kommentje:
2009. júl. 17. 17:48
 10/12 anonim ***** válasza:
53%

Hát én motorostalálkozón láttam egy csávót, akit úgy tetováltak, hogy aludt, de annak nyomós oka volt... a pasi nem bírja a fájdalmat, ezért megbeszélte a tetkósokkal, hogy legurít némi alkoholt, hogy elaludjon tőle. Hát be is kómált rendesen, csak néha rándult meg a karja egy-egy fájdalmasabb ponton, olyankor még a tetováló srác is mosolygott, na de ez a sztori erről a lányról kizárt, hogy igaz lenne. Pont az arcán, egy érzékeny területen tetoválják és ő, hogy megkímélje magát a fájdalomtól, elalszik??? Nevetséges. A tetoválót sajnálom, akinek rossz hírét keltette, csak hogy takarózhasson az apja előtt!

L20

2009. júl. 19. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!