Milyen táskát vegyek?
Szerintem az oldaltáska max. akkor jó, amikor nincs sok cuccod. Egyébként hosszútávon gerincferdüléshez vezethet.
Én egy időben nagyon szerettem az oldaltáskát és nap, mint nap azt hordtam. 2 hét alatt olyannyira megfájdult a vállam, hogy nem tudtam mit csinálni, de csak nem mondtam le a divatosnak vélt oldaltáskáról. Aztán néhány hónap múlva az orvosi vizsgálaton mondták, hogy kezd ferdülni a gerincem. Nem volt még vészes, de nagyon megijedtem. Azóta többnyire hátitáskát hordok, ha kevés cuccom van, akkor viszek válltáskát.
Nálunk egyébként nem is az oldaltáska az igazán "divatos", hanem a hétköznapi válltáskák, amik nagyobbak és belefér az A4-es füzet. Persze azon lányok többsége, aki ilyen válltáskával rohangál a suliba, nem hord tankönyvet és még hírből sem ismeri azt, hogy minden órára legyen füzete amit normálisan vezet. Ők azok a lányok, akik igazából lesz*rják a tanulást, csak jól nézzenek ki. Hoznak 2-3 füzetet (egy kockás, egy vonalas, esetleg egy sima is), meg azt a tankönyvet, amit nagyon muszáj, ez naponta 1-2-3 könyvet jelent.
Egyébként viszonylag sok lány hord felénk hátitáskát, szerintem nem ciki. Ma már rengeteg féle van, biztos megtalálod az ízlésedhez, stílusodhoz leginkább illőt! :)
Vannak sportosabbak, csajosabbak, színes-mintás, irkafirkált, szóval mindenféle. De lehet sima egyszinűt is venni, amit aztán kidekorálsz.
Én mindenképpen a hátitáskát javaslom, hosszútávon jobb lesz, mint az oldaltáska.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!