Milyen szempillaspirált ajánltok?
szeretnék valami jót, ami nem csomósodik, és nem hullik.
tudtok ilyet? :)
Olcsóbb kategóriában nekem mindegyik Avonos bevált, a szilikonkefések nem csomósítanak.
Kicsit drágább a Max Factor, az valóban varázslatos pillákat csinál, abból a 2000 calorie a legolcsóbb és az is szuper nekem.
Eddig Max Factor False Lash Effectet használtam, nagyon bevált, jól hosszabbít, szétválasztja a pillákat, ettől kicsit dúsabbnak is tűnik. Nem keményedik meg a szempilla tőle, nem hullik, nem maszatolódik, viszont könnyű lemosni. Nagyon szeretem. Most viszont kipróbáltam a Lovely Corling Pump Up spirált, ami nevetségesen olcsó, eredeti áron 650 Ft, most akciósan 400 valamennyiért vettem egy másikat tartalékba. Egy az egyben ugyanaz a hatása, mint a Max Factornak. Ez is gumis/műanyag kefés, és el vagyok ájulva mennyire a topon van, főleg az árához képest. Ezentúl mindig ezt fogom venni. Itt vannak még vélemények róla (én is ezek miatt vettem meg):
Mindenképp érdemes kipróbálni! :)
Nekem a NYC Big Bold szempillaspirált ajánlották ezen az oldalon, úgyhogy megvettem. :)
Első használatkor furcsa volt, mert nagy a keféje, és nem vagyok hozzászokva, úgyhogy jól összemaszatoltam magam vele. De aztán megtanultam használni és most már nagyon szép pillákat tudok vele varázsolni. Nem csomósodik össze, szépen különválasztja a pilláimat, sokkal dúsabbnak tűnik tőle. Korábbi spiráljaimmal ellentétben nem pereg, a helyén marad egész nap, viszont sminklemosóval könnyen lejön. Tehát nem kell harcolni vele, hogy leszedd. :D
Nekem nagyon bejött, 1000 Ft körül van a rossmanban.
Astor Big&Beautyful
Amióta megvettem(kb 2 éve) csak ezt használom és már vagy 8szor újravettem:) Akcióban 2000 forint körül megkaphatod, amúgy azt hiszem 3000:)
nekem Miss Sporty studio lash 3d volumythic-em van és nagyon jó! :)
850 ft-ért vettem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!